Destek lütfen ilgilenin Rehber FM sen bakma lütfen başka FM yada SMOD bakarsa sevinirim.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İMPARATOR•NERON tarafından 14 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dün anasayfadaki reklam için konu açtım ama kimi arkadaşlar düzeldi demiş ve fm konuyu kitlemiş benim sorunum düzelmedi Rehber FM neden konumu kitliyosun sag altdaki yazıya tıklayında uridium sayfası cıkıyor yani napalım reklamdan kurtulmak için urimi çekelim onumu diyorsunuz lütfen yardımcı olun reklam gitmiyor istemiyorum 100 uriyide reklamıda şimdiden teşekkürler.lütfen konumu kitlemeyin sorunum çözülmeden her gün anasayfama girer girmez reklam videosu cıkıyor foto ataçagım.ve birde o altda sağda mavi yazı var orası ekranı ne kadar aşşa çeksemde gözükmüyor tıklıyorum urudium satın alma sayfası çıkıyor.lütfeb FM arkadaşım mesaj yazmak için konuyu kitleme sorunumu çöz sonra kitle .

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Vip üye ol reklam çıkmasın :D

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bizlerin buradan sizlerin hesaplarına müdahale etmemiz söz konusu değildir ve @Rehber Fm konuyu kilitlemekte haklıdır. Çünkü bizlerin müdahale edemediği ve yardımcı olamadığı konularda teknik ekibimize sorunları bildiriyoruz ve onlar gereken düzeltmeyi yapmaktadırlar. Sizlerin bahsettiği sorunun farkındayız ama şuan için bir çözüm yolu mevcut değildir. Gerekli açıklamaların yapıldığını düşünerek konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.