lütfen niye bann aldığımı sorabilirmiyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

supporttan tam 5 gündür cevap alamadığımı sölediğim bi konu vardı vee birisi 1 günlük bann attı niye attı acaba ?

2. Merhabalar

Hatalı chat banı aldığınızı düşünüyorsanız id numaranız ile birlikte lütfen supporta durumu bildiriniz.
    İşinizi kolaylaştırması ve bilgi almak için BURADAN inceleyebilirsiniz
    Chat kuralları için Bakınız.

İyi forumlar

3. senberk99

senberk99 User

Support mu :D Artık supporta mesaj falan atmam.8 temmuzda yazdım ve 15 temmuz bugün ama hala yok

4. Merhaba,

Support yoğunluktan dolayı mesajınızı 1 gün geç okumuş olabilir chat banınızı da göremeyince size geri dönmemişlerdir.Soracaklarınız bittiyse konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

5. senberk99

senberk99 User

Ben bana bann atan admini bilmek istiyorum yani bi sorıyım niye atmış kilitlemeseniz iyi olur

6. Merhaba,

Bazı kelimelerden dolayı oyuncuların chatte sistem banı aldığı çok oluyor.CM ler de o esnada yoğunlarsa kaçırabiliyorlar o yüzden sistem banı almış olabilirsiniz ki bildiğim kadarıyla 1 günlük banlar sistem banı.

İyi Forumlar

7. senberk99

senberk99 User

Öyleyse kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.