lütfen öneri verin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vurdumduymaz tarafından 12 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar 25 lf4 10 iris 10 havoc 7 hercules gemim var suan 370k uri var petun protokol koyulan yerleri komple acik uçuş düzenlerim var oto toplama 5 tane radar var arkadaşlar sorum şu pete kurtarma protokolu alıp kutumu topluyim yoksa ne yapayim geliştirmelerim 16 seviye değil sadece 3 tane lf4 16 ve a z 16 ne yapayim uri kasmak icin en kolay yolu söyleyin bide nasil ilerlemeliyim

*CaptainLuffy* bunu beğendi.
  2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Herküllerinizi tamamlayın.

Kutu toplamanızı pek önermem npc kesmeyi deneyiniz.

İyi forumlar...

3. teşekkür ederim diğer arkadaşlarımınsa önerilerini bekliyorum

4. 10 iris nasıl oluyor apis ve zeusudamı sayıyorsun

5. bence kardeşim kesebiliyorsan cubikon kes mantıklı olur tek kırabiliyorsan faydası cok olucaktır arkadaşlar 4 5 saatte 40 50 k kasıyoruz diyorlar bence bir gurup bul cubikoncu iş görücektir

6. Argen de varsa eğer kutu toplamak da palla toplamak da işine gelecektir. hem herculeslerini tamamlarsın hem lf4lerini. Uri kasmanın en kolay yöntemi, full bir gemi değilsen eğer ya kapı ya da kutu

7. aynen kutu toplamak çok mantıklı bence kutu argen yok ama 376k urum var onlara bu ay sonu takvimden vip alıp indirimide alcam pet protokolu alcam kutuya devam

8. dostum önerin icin teşekkür ederim öncellikle 10 iris derken apis zeusla birlikte 10 dedim cubikon tek basima kesiyorum rahatlıkla ama x2 veya x3 sıkmam lazim cephane olarak fazla yok x1 lede keserim fakt uğraştırır x1 15.k burguda vuruyorum

9. usta çok iyisin bence kendi basına kesmeye devam et x 2 lerıde paladiumla elde edebilirsin kapılarda var zeta + paladium toplayarak devam etmen bence en mantıklısı olucaktır benımde planlarım o yönde

10. bence en mantiklisi kutu.toplamak hem gg hem uri hem elit.birikiyor bence.gayet.iyi benim zeta değil ilkten kappa ya ihtiyacım var çünkü 3.herculesim eksik

*CaptainLuffy* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.