Lütfen Soruma Cevap Verin.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ım_not_normall tarafından 30 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konu felan açmışsın. 2013 temmuz ayındaki banlamada kaç bin kişinin hesabı banladı bu tarz bir konu açılmadı.Kankileriniz banlandı diye niye konu açıyorsunuz :D
    Bu konuya moderatör cevap vermesin artemisin cevap vermesini istiyorum.Oyunu oynamıyorum ama oynadığım zamanlarda da haksızlık yapıyordunuz.Buna dair de kanıt isterseniz istediğiniz kanıtı atarım.Siz taraf tutuyorsunuz.İstediğiniz kadar uğraşın o ban kalkmıyacaktır :)

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

3 gün bu konuya cevap yazılmazsa siz sinirlenirseniz diye ben önden bilgilendirme metnini geçeyim, gerçi bu sefer de moderatör yazmasın dedim diyebilirsiniz ama bence ortada anlaşırız.

Birincisi, Artemis.'in konuya en erken cevap tarihi Pazartesi olacaktır, malum mesai saatleri. Ayrıca, Artemis. buraya çok uç durumlar veya kendi isteği olmadan da bakmak zorunluluğunda değildir.Kaldı ki, normal şartlar altında kişinin isteğine göre o görevliler cevaplamıyor konuları.

İkincisi biraz savunma gibi algılanabilir açıkçası, ama bu zamana kadar kimseye olmadığım gibi, bundan sonra da kimsenin savunuculuğunu ve/veya kefilliğini yapmayacağımı önden belirteyim.Elimde şöyle bir şey var.

Discord, 26.03.2018

İyi forumlar.

3. Cevaplamıyor olabilir ama konu onu ilgilendiriyor bildiğiniz üzere, o banlanan hesaplar bugdan banlandı.Bugdan dolayı banlanma nedir bana göre 2-3 kere veya daha fazla incelenmiş kesinleşmiş bir şeydir.İtiraz edilse bile hesap banı kaldırılmaz.2016 haziranda yediğim pushing cezasında benim gözümün yaşına bakılmamıştı.14 günün 10 günü geçtikten sonra dedim kaldırın lütfen kasayım hesabımı hayır 14 gün bekleyeceksiniz denildi.Bana karşı bu kadar katı iseniz herkese böyle olmanız gerekmektedir ki pushing yediğimde bile itiraz ettim hiç oralı bile olunmadı :D Demek istediğim bu yönde bir adaletsizlik yapılıyor.Artemis admini istememe sebebimse bazı şeyleri ona karşı sormaktır.Malum supportta insani yanı kalmıyor.Burada en azından bir nebzede olsa hoşgörü var.İyi akşamlar diliyorum size.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Artemis. admine ulaşımın temel yolu destek birimidir aslında. Buralara nadir uğrar. Discordda da bu tür sorulara cevap vermez( ekstra bilgi). Doğrudur belki de insani yanı kalmıyordur ama işin en temelinde iletişim aslında bu şekilde sağlanıyor.

Bahsi geçen oyunculardan biri, Türkiye sunucularının birincisidir. Dolayısıyla, destek birimine oyuncunun lehine aleyhine onlarca mesaj yağdığını da az çok tahmin edebiliyorum. Açıklamanın sebebinin de bu olduğu kanaatindeyim. Kaldı ki, oyuncuların yasaklamaları açılmadı bile :)

Neyse, ilk mesajımda da dediğim gibi, konunuz önemsenmemiş gözükmesin diye, cevap vermek istedim sadece.Kimseyi savunmak gibi bir gayret içerisinde değilim. Amacından saptırmamak adına da, zorunlu olmayan durumlar haricinde konunuza son mesajımdır bu.

İyi forumlar.

5. Dediğim gibi 2013 de kaç serverdan kaç birinci banlandı böyle bir konu açılmadı hiçbir forumda.Açılmadı ancak ben ve bazı arkadaşlarım bu konudan açılacağı mesajı almakta ne hikmetse :)

İyi niyetleriniz için teşekkür ederim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.