Lütfen yardım edin :( adminlerim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™S•L•A•Y•E•R tarafından 10 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Program yükledikten sonra oldu diyordu sonra oyun dedi sonrası karışık :D

2. evet uzun bir konu oldu .

bu sorun pat diye ortaya çıkmadı ismini söylemek istemediğim bir programı indirdim 1 saat sonra bu sorun ortaya çıktı program tamamen silindi yine sorun devam ediyor bundan olduğunu artık düşünmüyorum.

chat banı aldığımı hatırlamıyorum

cc laner ile temizleyeceğim şimdi

Advanced SystemCare ilede şimdi tarmaayı deniycem olursa editlerim

3. Kullandığın program pcde bi ayarı değiştirmiş olabilir. İsmini söyle bir şey olmaz.

4. Advanced SystemCare ile tarattım bişiler düzeltti ama sonuç aynı
    cclaner de işe yaramdı

5. merhaba

anladığım kadarıyla chetin çalışmıyor sadece sende olduğu için şuan muhtemelen o programdan dolayıdır programı silsen de denetm masasından da kaldırsan o program tam silinmez kalıntıları kalır ben 1 program için 7 ayrı programdan pc mi tarattım son çözüm formatladım neyse bi kaç şey anlatıcam yap belki düzelir

1) pc ne güzel bi virüs programı indir. (360 total security) ben kullanıyorum güzel bi program ağır da değil.
    2) modun da deği programı indir ccleaner böyle bi şeydi bi de Advanced SystemCare indir pc ni tarat.
    3) bilgisayarıma gir programları kurduğun yerde o indirdiğin programı bul sil ve sen indirmediğin kendilinden inen programları da sil.
    4) pcni bayadır formatlamadıysan format at.
    5) chorome de bazı ayarlar var tam hatırlamıyorum chorome ayarlarına bak kontrol et eklentileri gereksizleri sil

söyleyeceğim bu kadar muhtemelen sorunun çözülür çözülmesse herkezin dediği gibi internetinin arkasındaki düğmeye bas :)

umarım çözülür chetsiz bi oyun düşünülmez :p

6. modem formatlamayı yapamam aformat yapabilirm ama olmassa çok sinirlenirim

Durun geliyom formatlayıp hayırlısı bakalım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ekim 2015
  7. o indirdiğin bozmuş gibi görüküyor pc bayadır format atmadıysan at bence hızlanır bi de vürüs programı olmadan pek oynama 1 kere o hataya düştüm bi daha düşmem pc çöktü neyse chetin açılır umarım.

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Tam olarak ne indirdiğiniz bilmiyorum , ancak İllegal , virüslü bir program ise , Web erişimine , Portlara yada Güvenlik Duvarına bulaşmış ise bir takım erişim sorunları yaratabilir.

Benim size önerim farklı bir bilgisayar yada İnternet Kafeden Hesabınıza giriş yapıp , Chat ' i kontrol edin.

Eğer bir sorun yok ise , Yüklediğiniz program bir takım sıkıntılar yaratmış olmalı

Detaylı bir virüs taraması yapın , ama en iyisi Format olur.

Format sonrası düzelecektir diye sanıyorum

Keyifli Forumlar

9. Birisi de dememişki IP Bann diye :)

10. Adminlerim bu ıp bann mı ? cahtte küfüre bile karşı bir insanım ama ?

Arkadaşım benim gemime girince chatin normal çalışıyor diyor bu pc de sorun var vindovs 7 yi tekrar yüklesem ve windows old. dosyasını silsem format olmuş olurmu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ekim 2015
  11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İP Ban Chat üzerinden atılmaz , İP Ban atılırsa , Kullanıcı O İp üzerinden ne oyuna ne foruma erişebilir.

Kaldı ki , Arkadaş Support ile iletişime geçmiş , Öyle bir durum olsa idi , Support ' a durumu o yönde bildirirdi.

Sadece Görevlilere hakaretten sınırsız ban alır , Ancak böyle bir durumda da , Şu süreye kadar çıkarıldın der ve süre yazmaz.

Keyifli Forumlar

Merhaba ;

Arkadaşınızda sorun yok ise , Sorun Sisteminizdendir.

Ek olarak , Kendi güvenliğiniz için , hesabınızın bilgilerini başkalarına vermeyin.

Keyifli Forumlar

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen başkalarının konularını , farklı sorunlar için işgal etmeyin.

Arkadaşın konusunda " Chat atıyor " durumu yazdım. Adminlerin iletişim kurmaya çalıştığını ve herkesin durumun farkında olduğunu yazdım.

Merkez ile iletişime geçtiğimizde sorunu bildireceğiz. Ne zaman düzelir ? Kim bilebilir ? Benim bilmediğim kesin.

1 Saat , 5 Saat , 12 Saat , 2 Gün bunu bilemem. Sorun ne kadar derinse , çözüme kavuşması da o kadar uzun olur.

Lütfen beklemede kalıp sabırlı olunuz

Keyifli Forumlar

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Mesaj sistemi arızalı , Oyun değil. Arkadaşlarınızla konuşabilmenizi sağlayacak sayısız program mevcut

Bir telafi olacağını hiç sanmıyorum , Ümitlenmenizi de önermiyorum

Ayrıca resmi duyuru yapılmıştır ; Chat Sistemi

Keyifli Forumlar

14. format işe yaramadı şimdi ne yapıam :(

15. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Gerçekten garip , DNS Adreslerinde hiç değişiklik yaptınız mı ?

DNS Otomatiğe alın ve Modeminizi kapatın. 5 Dakika kadar bekledikten sonra tekrar açın.

Kontrol edip dönüş yapın

Ek olarak ; Gemi adınızı bir değiştirin. Zayıf bir olasılık ama denemekte zarar yok

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.