lütfen yardım edin ben oyuna daha yeni başladım ve sizce ek hangar binası mı alıyim yoksa pet mi ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Wolf(TÜRKÜM) tarafından 13 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lütfen yardım edin ben oyuna daha yeni başladım ve sizce ek hangar binası mı alıyim yoksa pet mi ?? 30k uridyum var bende 50 olunca napcam merak ettim lütfen yardım edin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Eylül 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bunlardan önce lf3 ve kalkanalrınızı güçlendirebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Eylül 2014
    Foward_Unto_Down bunu beğendi.
  3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gemi içeriğiniz hakkında daha ayrıntılı bilgi verirseniz size daha rahat yardımcı oluruz. (lf4-lf3 sayısı, irislerinizin durumu ve argeniz hakkında)

Keyifli Forumlar

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

geminizin özelliklerini yazarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz bu durumda pek bir yardımımız dokunmaz

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Yeni başladığına göre lf3 iris bo2 yoktur onları almaya bak pet uzun iş yeni başladıysan altından kalkamassın

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Lazer ve kalkan almazsan hangarda pette işine yaramaz bana kalırsa lazer kalkanları fulleyip 4-5 iris aldıktan sonra pet ve hangar al

Jameika-TR bunu beğendi.
  7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bencede ilk olarak lf4 ve bo 2 leriniz full olmalı.İrisleriniz 8 olmalı içlerindeki lf3 bo2 vs eksik olmamalı diyebilirim.Ardından bu dediklerinize zaman ayırabilirsiniz.

İyi forumlar

Jameika-TR bunu beğendi.
  8. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Önce gemi dolacak sonra diğer bütün işler yapılacak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.