Lütfen yardım edin. Oyuna giremiyorum...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***__Fursey__*** tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna giremiyorum oyunu başlat diyorum Yükleniyor sonuna kadar doluyo fakat öyle kalıyo bir türlü başla yazısı gelmiyo dünde denedim bugünde çerezleri temizledim modemi falan açtım kapadım. Lütfen yardım...

2. (GAKGOM)

(GAKGOM) User

aynı sorun bende de var niye öyle oluyor anlamadm gece giriyordu şimdi yok

3. nope hala düzelmedi

4. evt sayın sayın kale admınım lutfen yardımcı olun ne zazamn duzelır bılgı verın lutfen

Son düzenlenen: 22 Eylül 2014
  5. siz gene başlat yazısını görüyorsunuz ben dün akşam 8den beri görmüyorum o yazıyı sadece ''yükleniyor'' var başka bişi yok. reseti bekliyom

6. Çok az kalıyor dolmuyor .s

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyundakı teknik sorunlardan dolayı teknık ekıplerımız çalışma yapmak ta en kısa süre zafında sorun çözülmüş olacaktır

Keyıflı forumlar

8. AVLU

AVLU User

vip katlayıcı ve indirim paketlerimize bu süre eklenecek mi?

61onr61 bunu beğendi.
  9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyunda ufak sıkıntılardan dolayı 3 saat veya 5 saat oyuna gırememe durumlarında tahmınım üzerinde eklenmez ama haftalık oyunda sıkıntı olursa sistem bazı hedıyeler dağıtarak ek ilave eder

Keyıflı forumlar

10. _Advocate_

_Advocate_ User

Oyuna dün öğleden beri giremiyorum. Nasıl bir sorun bu? Yükleniyor yazısı doluyor ve öylece kalıyor. Bu sorun ne zaman çözülecek

11. 06OrhaN34

06OrhaN34 User

vurgun mod, bir sorabilir misiniz üstlerinize acaba. allah nasip ederse kurban bayramına yetişecek mi oyun?

12. oyun ne zaman acılacak bi zaman soleyın yaa

13. Oyunun ne zaman açılacağını , Moderatörlerin bilmesi mümkün değildir. Onlar sadece Sözcü olarak görev yapar ve Teknik Ekibin bilgi vermesi durumunda sizinle paylaşır.

Moderatörler , Forum ile ilgilenir , Oyunun teknik sorunları ile ilgilenmek için ne yetkileri , ne erişimleri vardır.

Bu sorun 21.09.2014 Tarihinde , Bir çok oyuncu da görünen bir sorun olarak başladı ve hala çözüme kavuşmuş değil.

Belli ki ortada büyük bir sorun var çözmek için uğraşıyorlar yada geniş çaplı bir güncelleme söz konusunu olacak.

Eğer 1 - 2 Gün kapalı kalırsa ( ki zaten 15 saat kadar oldu ) Sorun çözüldükten sonra neden bu kadar uzun sürdüğüne dair bir bilgilendirme yapılır.

Eğer sorunun çözümü haftalar sürecek ise oyunda ki mevcut sorun ve yapılacak çözümler ile ilgili mutlaka oyunculara bir bilgilendirme yine yapılır.

Geçen açılan konuda , Herkes moderatörlere saldırmış , Bu konuları daha fazla açıp tatsızlık yaratmanın ne bir anlamı ne de çözüme bir katkısı var.

Daha fazla tatsızlıklar çıkarıp , kalp kırmaya gerek yok , Sonuçta bu bir oyun ve bir oyun için birileri üzmeye hiç gerek yok

Düzelene kadar yada bir açıklama yapılana kadar beklemede kalın ve Sabredin

İyi forumlar

14. modum dün lf4 günüydü cogu arkadaşımız heveslenip para harcayıp anahtar aldılar ama oyun sorunu yüzünden oyuna giremedik ve lf4 günüde yalan oldu oyun düzelirse bunla ilgili telafi olcakmı

15. Yetkili olsaydım , Açıklamam çok daha farklı olurdu.

Bir havaya girdiğim de yok , Açıkça yorumumu agresif bir düşünce ile okumuşsun

Benim burada ki amacım , Teknik Konular da açılan Bağlantı Sorunu adında ki konuda yaşanan olayların tekrar yaşanmaması

Bir oyun için kalp kırmak gereksiz , Şuanda forumda ki bazı değişiklere bakarsak , sorunla ilgilendikleri belli oluyor.

Oyuncuların yetkililerin verdiği cevapları çok anladığı da konularda ki yorumlarda çok belli oluyor.

Üslubumu yanlış buluyorsan , Forum İhbar bölümüne , Şikayet edebilirsin.

16. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyuna giriş problemleri sanırım düzeltildi eğer hala problem yaşıyorsanız lütfen yeniden konu açınız gerekli açıklamalrı yapan arkadaşlarımızıza teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.