Destek Lütfen yardım edin ...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Maqa67 tarafından 24 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Maqa67

Maqa67 User

Önceden Selamlar Şimdi Soruma geçeyim Arkadaşlar Benim Zeta Kapım 103\111 Kaldı nasıl Son parçaları bulcam Ne apsamda çıkmıyor of deliricem Nasıl çıkartayım son parçaları ?

2. sana taviseyem ilk 5li 5li bas sonra çarpanın x5 oldumu 1 erli 1 erli bas 6x çarpan oldumu 100bas yada 10lu ben bu sekil cok cıkardım bol şanslar.

Maqa67 bunu beğendi.
  3. Maqa67

Maqa67 User

Teşekkür Ederim !

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

5. capcalm

capcalm User

Merhabalar

Kendi sirketinizin x-1 mapinda 5li 5li basmanizi oneririm ve carpan veya parca cikmadigi zaman sayfayi yenile ve carpan geldiginde 1li ye cevir carpan yakalalayip parcalari cikarabilirsiniz.

Maqa67 bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Birçok totem var bu konuda benimkisi de 5'er olarak basmak. Yani ben öyle yapıyorum :)

İyi Forumlar.

Maqa67 bunu beğendi.
  7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılar sonlara yaklaştıkça açılmaları biraz zorlaşıyor.

5 li basmanızı tavsiye ederim.4-5 kez beşli bastınız,parça vermez ise sayfayı f5 yaparak yeni,leyip tekrar deneyin derim.

Keyifli Forumlar.

Maqa67 bunu beğendi.
  8. titans___

titans___ User

fena oyundan bu ve benzeri çok şey var ya bağlanamassın ya lag vardır ya hilecileri işaretliyemessin kappadan herculesi botçukar fullemişdir 40 kapıda 7 herculun olur 2 sini parayla aldım ama soğudum paramızlamla rezil oluyoruz adamlar hala botda kutut topluyor modlarda yakalanır diyor ya arkadaşım yakalanıyor ama ben yalancıyım diyorsun sen ben palavracıyım diyorsunuz siz modlar para vercem hile kullanmıycam birde burdakilerden laf yiycem para verip hakaret işitmekden sıkıldım

9. MKS-705

MKS-705 User

yıllardan berri aynı şeyi bende çekiyorum... :(

10. Maqa67

Maqa67 User

arKadaslar Hepinizi tesekkur Ederim destek Oldugunuz Icin saolun Modlarim Ve Arkadaslarim :)

11. Merhabalar;

Başka sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. MKS-705

MKS-705 User

cm ben size bir şey sormak istiyorum; krastallinin vurma gücü ne kadar acaba ?

13. Kristallin
    Darbe Puanı50,000
    Kalkanı40,000
    Gücü900-1200
    Hızı320
    Verdiği Ödüller :
    Tecrübe puanı6,400Şeref Puanı32
    Credits12800Uridium16

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gereken cevaplar verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.