lütfen yardım edin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alperen1969 tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1- arkadaşlar lütfen yardım edin benim tr 2 de çarım var ama tr3 de de var aynı hesaptan oyun değişmiş bu yıl mı geçen yıl mı ne ben girerken tr 3 e giriyor o da ban yemiş heralde anasayfa ya geri dönüyo ilk sorum buydu

2- tr 3 den girse dünyaya basarak tr 2 ye girmesini yapcam ama oda olmuyor onuda yapamadıgımdan tr 2 deki çarıma giremiyorum. başka biyerden direk tr2 ye girmesini ayarlayabilirmiyi....

3-başka çardan dünyayı 2 olarak ayarlasamda olmuyor napabilirim ??

lütfen yardım edin çok acil şimdiden teşekürlerr....

Son düzenlenen: 24 Aralık 2013
  2. kardeş url bölümden tr yazan yerae tr2 yaz olurbelki ben biseferinde öyle yaptım oldu ama bazen olmuyor dene genede senn

3. Merhaba ,

TR3'teki hesabınızın ban cezası aldığını fakat TR2'deki hesabınızda böyle bir sorun olmadığını fakat giremediğinizi belirterek support'a mesaj yollayınız. Gereken birşey varsa yardımcı olacaklardır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.