Lütfen Yardım EDİN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___Destoryer___ tarafından 3 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SAYIN ADMİNLER LÜTFEN YARDIM OYUNUM ÇOK DONUYOR HATTA ANA SAYFAM BİLE DONUYOR FLASH PLAYERİ GÜNCELLEDİM AMA YİNE AYNI NOLUR YARDIM EDİN OYUNA GİRDİMDE ÇOK FENA DONUYOR Bİ ÇÖZÜM BULUN BİLGİSAYARIM WİNDOWS 8
    LÜTFEN YARDIM EDİNNNN

ADMİNLER SİZE SESLENİYORUM

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Öncelikle yazılarınızı bundan sonra küçük harfle yazın ve sonra maxton tarıyıcıyı indirin ve deneyin donma ve oyun kasmaları minimum düzeye inecektir.

3. admin olmuyo hala kasıyo lütfen kesin çözümü bi yardım :(

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnternet kaynaklı bir problemde olabilir lütfen pc nizi ve modeminizi kapatıp bir süre bekledikten sonra yeniden açınız.

5. modem kapatmayı denedim olmuyo :(

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Daha önce bu şekilde bir donma yaşamadıysanız dediğim gibi internet kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum dediğim gibi pc nizi kapatıp biraz bekledikten sonra tekrar açınız.

7. adminim oruçtan önce 1 saatline kapadım açtım yine aynı

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Denemek için başka bir serverda hesap açın ve aynı donmalar ordada varmı bakın.

9. tamam bakıyım

evet donuyo admin :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2014
  10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ozaman demekki server kaynaklı değil internet kaynaklı şuan bu konuda yapacak bir şey maalesef yok üzgünüm eğer modeminize bağlı başka pclerde varsa çok etkiler yada inetrnet veri alımı şuan çok zayıftır 1-2 saat sonra yeniden deneyin umarım düzelir.

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bilgisayarınıza ait Ekran Kartı , Ram ve İşlemci hızı bilgilerini benimle paylaşırsanız size yardımcı olabilirim...

iyi forumlar

12. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aynen pc çok eski ise donmalar normaldir bence

13. tamam resim yollıyım buraya yollaya bilirsem windows 8 2 gün önce yaptık

istersen adminim burda paylaşıyım dicemde nasıl paylaşılıyo

yada sana tek yolluyum o nasıl olcak ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2014
  14. Merhaba ,

Chrome , Firefox , Yandex , Maxthon ve Opera gibi bir çok tarayıcı var. Bunlardan istediğinizi bir süre kullanın ve en iyi sonuç aldığınız tarayıcı ile oyuna devam edebilirsiniz.

Uzun zamandır Yandex kullanıyorum ve sorun yaşamadım.

Ayrıca flash player ayarlarını yapabilirseniz yararı olacaktır.

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

15. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

buradan yazabilirsiniz ram im boyutunu sorun olmaz

öğrenmek için bilgisayarım >sağ tık >özellikler yolundan bulabilirsiniz

16. İşte bilgisayarımın özellikleri sayın admin

1-Bilgisayarımın modeli 'PhoenixAward'

2-Bilgisayarımın belleği '2038MB RAM'

3-Bilgisayarımda yaklaşık top bellek '256M'

Bunlar belki işinize yarar ve Ben suportta bi teste girdim resim falan yolladım bakarsınız onada Lütfen oyundaki donmamı düzeltin :(

17. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

İlk önce yardımcı programlar ile Raminizi bir temizleyin ondan sonra
    oyun ekranındaki ayarlardan grafik kısmını iyi ye veya ortaya düşürüp gelişmiş kısmından düzenleyiniz. Patlamaları yok olarak yapın oyun performansına büyük etki edecektir. Tarayıcınıza ait önbellekleri temizlemenizde de fayda var

iyi forumlar

18. tamam adminim sıra sıra yapcam bunları şimdi

19. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Ram temizlemeden önce oyun grafiklerini düşürün eğer hala devam ederse flash player ve tarayıcınızı güncelleyin en son ram temizlemeye başvurun

iyi forumlar

20. Sayın admin flash playerimi nasıl güncelleye bilirim linkle falan yardım edebilirmisiniz ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.