lütfen yardım edin...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●тнσя●●Э8●● tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mrb ben 12. kappa kapısını bitirdim ve daha 1 tane bile hercules yoktur vermedi hiç.her ay vip yüklerim,gemimde hiç bot kullanılmadı hiç uyarı alınmadı.acaba neden hercules çıkmıyor??

2. Hercules %25 ihtimalle veriliyor diye her 4 kapıdan birinde Hercules çıkacak anlamına gelmez, şans işi. Ama üst üste 2 veya daha fazla kapıda Hercules gelmezse yaklaşık bir hafta palladium toplamaya ve kapı yapmaya ara verin, sonra yeniden başlayın. Böylece şansınız artabilir.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımında dediği gibi şans dahilindedir bu sizin geminizde herhangi bir şey kullanıp kullanmadığınız ile alakalı bir durum değildir bazılarına ilk 3-5 kapıda 2-3 tane gelir bazılarına gelmeyebilir umarım bundan sonraki kapılarınızda şansınız açık olur.

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.