Lütfen yardım (Yetkili birisi varsa lütfen o baksın)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -===BURAK===- tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şimdi oyunda nasıl iyileştirme yapılacağını cm e sordum cm bize bu etkinliğin linkini attı oraya baktım ama nasıl olduğunu anlamadım sonra cm e "cm attığın linkten iyileştirme ile ilgili hiç bir şey anlamadım" benzeri bir şey yazdım enter a bastığımda mesajım daha görünmeden sistem tarafından belirli bir süre yasaklandın bad behavior yazdı 7 gün ban yedim burada ne yaptığımı anlamadım neden ban yediğimi de (Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın)

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Chat sistemin kendinde de bir ARGO Filtresi bulunuyor. Yazdığınız yazıda ARGO Kelimelerin kısaltılmış haline benzer ( aq , am v.s. ) şeklinde bitişik yazmanız gerekirken ayrı yazdı iseniz yada , yanlış yazdı iseniz , Sistemin ARGO Kullanımı yüzünden sizi banlamış olması da muhtemeldir. Sadece CM ' ler ban atmıyor artık :)

Serumun kullanması olayına gelince ;

"Etkinin uygulanması:Nesne satın alındığında ve mevcut hedef ve/veya oyuncunun kendisi hastalandığında.Aksi halde silik gri olur.(Oyuncu ile hedefin hastalanması halinde 2 kartuş azaltılır.Sadece oyuncunun VEYA hedefin debuff etkisi altında olması halinde 1 kartuş kullanılır.)"

Hastalık kapmış bir arkadaşınızı yada Dost Şirket gemisini iyileştirebilmek için 10 Kartuş Serum CPU ' su almanız gerekiyor.

Tekli Kartuş CPU ' lar sadece Hastalık kaptığınızda alabildiğiniz ve sizi hemen iyileştiren CPU ' lardır. Hastalık kapmadığınızda ( Sağlıklı Durumda iken ) Tekli Serum CPU ' su zaten alınamamaktadır.

10 Kartuş Serum CPU ' su aldığınızda , Ekstralardan CPU ' lar bölümüne yerleştirin. Daha sonra aktif edip , Seçtiğiniz bir kişiyi iyileştirebilirsiniz.

Chat Banı konusunda forum üzerinden biz bir şey yapamıyoruz maalesef. Durumu Support ' a bildiriniz.

Not : Support ' a mesaj attığınızda size hemen gelen ilk mail otomatik maildir. Bu Mailde gönderdiğiniz Mailin alındığı sizlere bildirilir ve Gönderdiğiniz Maile ait Ticket ( Bilet ) Numarası sizlere verilir.

Support tarafından gönderilecek olan ikinci maili bekleyiniz. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içerisinde gelecektir.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.