lütfen yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mvedataydin tarafından 28 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Adminlerim.ABD Doğu serverde oyunum kapatıldı.14 gün ban ve %30 tecrübe ve %30 şeref silinmesi cezası verildi.Sebebi ise çok saçma UBA Arenada 1 dakikanın altında aynı youncuyu çeşitli zamanlarda defalarca öldürmüş olmam ve pushıng yapmakla suçlandım.Bizi aynı haritalara atan sistemin kendisi.Ben Pilot bio da bomba gelişimini yaptım.Bombaya basan adamdan zaten 180 bin can gidiyor.Bırakın 1 dakikanın altında sayısız oyuncuya bombaya bastıktan sonra rsb ve beyaz karışımı tek atıyorum.Adamlar toz duman.Bu bir kabahatmi.UBA Arenada açık ara liderdim.Adamlar bir Türk ün Bu şeklide kazanmasını hazmedemiyorlar.Daha önce de iki defa gemin banlandı.Buna rağmen sıralamada 3.vru general rütbem var.171 milyon honorum silinecek yinede rütbem gitmiyor.2008 yılından beri yıllarca her hetkinlikte birincilik aldım ve yine yıllarca sıralamada birinci kaldım.ben hile yapmayan iyi bir oyuncuyum.Bunun en bariz isbatı yabancı bir serverde yıllarac tek başına ayakta kalabilmek ispatlıyor zaten[​IMG] [​IMG]

bana bu konuda yardım edin lütfen.bakınız verilen ceza UBA Arenadaki pushing.Zaten 800 karşılaşma yaptım bunlar en fazla 50/60 kişi arasında oldu.Ben bu arenada defalarca,terorlegent i aldım.Güçlü ve becerikli olmak suç olmadığı gibi.yabancı serverde oynamakta oyunun bana verdiği hak.

Bu konuyu hakem heyetine gerekirse mahkemeye taşımak istemiyorum.Sizden talebim.Bu konuda bana yardım edin.En azından görüşebileceğimiz bir numara veya mail adresi gönderirseniz.Konuyu çözebilmemde ve yapılabilecekler konusunda yardım edin lütfen.Yukarıda ki resimde bulunan zatı defalarca heriki rauntta ve 1 dakikanın altında almak hile yada hatamıdır.Lütfen benimle iletişime geçip bu hakzılığı durdurun.

Türk serverinde oynayan arkadaşlar lütfen bana destek olun.Bakın yemin ediyorum ki ortada hile yok.Kazanamayınca şikayet edip oyunumu kapattırdılar.ABD Doğu serverde yıllardır bana haksızlık zulüm yapılıyor.Bana destek olun.Sizlerde yazın.tekrar diyorum ki inanın bana ortada hile yok.Bana destek anlamında elinizden geleni yapın lütfennn

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2015
  2. Yabancı sunucularda oynamanızla banın alakası olduğunu hiç sanmıyorum.

Support'a yazmanız gerekiyor.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyundaki banlamalar ve cezai işlemlerle ilgili tek yetkili Supporttur.

Konunuzu ayrıntılı bir şekilde Supporta gönderirseniz,yetkililerimiz size yardımcı olacaklardır.

Kurallar gereği Forumda alt alta yazmanız uygun değildir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.