LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÖNEMLİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve efikomm tarafından 20 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. efikomm

efikomm User

LEONOV, VENEGANCE, GOLİATH gemileri var ama görev yapıp kasılmak için leonov kullanıyorum 11levelim ;
    4 lf3
    3 bo2
    7 g7900
    6 flax
    ilk irisimi almak üzereyim
    10m credi 7k uri
    önemil bütün extralar var
    daha arge alamadım

-sadece bi kaç sorum var
    -nasıl kolay uri kasarım ve bu uriyi kasınca nasıl harcamalıyım
    -nasıl credi kasarım ve nasıl lwl atlarım
    -ayrıca kutu toplayarak ne kadar sürede ortalama kaç uri kazanırım
    şimdiden vericeğiniz cevaplar için teşekkür ederim

2. murat1299

murat1299 User

şimdi arkadaşım kredi kasmak için skaylabını yükseltmen lazım sonrada devamlı gemiye hammadde yollayıp satmalısın
    lwl atlamaya gelince şuanki durumunda eski haritalarda kasılmalısın ful iris lf3 ve bo2 oolunca yniharitalara goliathla git
    eski haritalarda leonov la kasıl ev avantajı sayesinde rahat kasılırsan
    kutu toplayarak kazanacağın uri topladığın saate göre değişir oyuncuların yoğun olduğu vakitlerde saatte 2 yada 3 k az olduğu vakitlerde 5 yada 6 k toplarsın seninde hızına göre değişir birde katlayıcı alırsan bu miktar 2 katına çıkar
    benim tavsiyem sıkılmazsan katlayıcı alıp kutu topla pet al 2 tane iris al sonra arge yap ama sakın uri ile lf3 bo2 filan alma
    açık artırmadan alabileceğin hiçbir şeye uri harcama sonra çok üzülürsün ben bu hataya düştüm şimdi diyorum keşke birazdaha uğraşıp açıkartırmadan alsaydımda uri harcamasaydım diyorum

3. efikomm

efikomm User

benim skylabler hepsi ortalama 11-12-13 geminin depo 2000 promerium gönderince 1 m credi felan kazandırıyor zaten yollamak 3 saat kadar sürüyor günde en fazla 2 çok zor belki 3 kez yapabiliyorum buda 10 günde 25credi desek çok uzun sürer bunun daha kısa bir yolu yokmu

bir klana girip ordan credi almaya çalışıyorum ama genelde klana alıyorlar 3-4 gğn kalıyorum vergi veriyoru heemn klandan atıyorlar klanına alabilecek olan varsa vergi mi felan alın ama ara sıra credi verebilecek biri klanına alırsa çok memnun olurum biraz devrik cümle oldu kb
    :p

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Mart 2015
  4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen flood yapmamaya özen gösteriniz. Forum da hoş bir görüntü oluşturmadığından dolayı yasaktır.

İyi Forumlar

5. efikomm

efikomm User

özür dilerim

6. senberk99

senberk99 User

kardesim promeriumdan iyi para kazanmak icin seref puanini 500.000 uzerine cikar goli al ambarin 3000 olur gunde 9 m kasarsin bu arada flood yapmamak icin kime cevap vereceksen cevaplaya basip cevabini yazarsan kardesim flood yapmamis olursun

7. Merhaba ,

Flood yapmamış olmak için dediğiniz şekilde değil arada başka oyuncu yazmadan aynı gün içinde belli aralıklarla mesaj yazmamak gerekiyor.

İyi forumlar.

8. senberk99

senberk99 User

oyle miydi yaa tesekkurler tamamdir ogrenmis oldum

9. Merhaba ,

" Bir konuda alt alta 2 veya daha fazla mesajınız varsa buna genel olarak flood diyoruz. Kısacası konulara alt alta mesaj atmıyoruz. "

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :

İyi forumlar.

senberk99 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.