Lütfen yardımcı olun !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mormelek66 tarafından 27 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mormelek66

Mormelek66 User

Öncelikle iyi günler
    Çarım 15 Lvl uzun zamandır oynuyorum 20 lf3 11 lf2 full bo2 kalkan 8 iris ve full hız var.
    Uri çekmeyi düşünüyorum ama hangi yolu izlemeliyim bilmiyorum.Petim yok,arge 7 şuan 55 tl olan 10 tane 5 lvllik lf3 mü alayım yoksa uri çekip arge mi yapayım bilmiyorum hangisi faydalı olur.Pet mi alayım bi yardımcı olur musunuz?

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Pet almanızı yada arge yapmanızı tavsiye ederim ancak hangisini ilk yapmanız gerektiği size kalmış :)

Keyifli forumlar

3. Teşekkürler,peki arge savunma mı yoksa saldırı mı yapayım ?

4. Öncelikle sağlam bir klana girmelisin. Sonradan da x3 de uri çekip önce pet ve ardından da arge yapmalısın. Arge dizilimini 24 argede kalın sıkmaya göre ayarlarsan daha faydalı olur.

5. Sv iskandinavya 2 kolay klana girdim bugün peki pet alınca 8 lvlde kamikaze mi almalıyım

6. Merhaba ,

İlk olarak alışverişten alabileceklerinizi kredi ile almaya çalışabilirsiniz. Arge için ilk olarak klasik 24 arge dizilimini mutlaka yapmanızı önerebilirim.

24 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

İyi forumlar.

7. kardeş iskandiya uri çekeçeksen hiç çekme tadı yok crediyle fuluyon tr serverleri çeksen olur ama orda kasar alırsın

8. Hepsi güzel fikirler fakat uzun vadede zarara uğratır. Sen uri çekeceksin madem, altına bi Aegis al, o kendini zaten amorti eder. Aegis'i aldığın zaman hunharca ( tabiri caizse ) kredi, uridium ve tp şp kasarsın. Gelen krediyi ihalede günlük dosyasına, uridiumları da önce pet ve Kamikaze 3, devamında da Ar Ge ye vererek 2 ay gibi kısa bir zamanda çok güzel bir gemiye sahip olabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.