Lütfen yetkililer bakın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EsCaLaDe5731 tarafından 22 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık gerçekten sıkıldım bir sonraki rütbe puanına ulaşmak için 118 bin rütbe puanına ihtiyaç var yazıyor.118 bine ulaşıyorum evvelsi günü 122 bine çıkıyor.Bugunde 125 bin olmuş.Ne oluyor anlamadım.Şirketmi değiştiriyim ne yapıyım?
    Not:3 milyon rütbe var şirket değiştirsem rütbe puanında çok düşüş olurmu?

2. bende 300k istiyor yapacak bisey yok şu DO ne botculara nede bugculara bii çare bulabildi . biri gelir taramalar devam etmekte bilmem ne yahu be adam elimde 3 tane botcu mesajı var adminlerin e postasına attım bildiricem diyorlar adamlar gene aynı supota atıyorum OTOMATİK mesajdan başka mesaj yok ! gelirsiniz benim masum kardeşimi banlarsınız adamın hiç bi suçu yokken oyundan soğutunuz adam oyunu bıraktı git gide çöker bu oyun sonumuz hayırlı olsun işin sonu fena soyliyim dedim adam içindekilerini atmayınca rahatlamıyor senin konun ise kardeşim dediğim gibi bana 300k istiyor yapacak bisey yok kasacaz ...!

3. trollcake1

trollcake1 User

Bence gayet normal bi durum .

4. hele ben 10 bin rütbe kastım varacağım rütbe 30 bin arttı bug olayı yokken

5. Vruyum mmoya geçsem rütbe puanında artış olurmu.

6. yahu kardeşim rütbe ne ki sana +5. hasar ya da tp şp mi veriyor benim rütbe acemi yüzbaşıydı acemi albayı teke tek te aldım hemde ben vegaydim adam goli şirket değiştirir sen daha beter dusebilir

7. İnsan sıkılıyo kardeşim bu benim kaçıncı çarım bilmiyorsun.

8. benimde kaçıncı carim kaç yıldır oynuyorum bu oynu akademiden beri ne yaparsın oyunun en güçlüsü ve en sekili olmak lazım;)

9. 3 Milyon şerefim var mmoya geçsem rütbe puanında düşüşmü olur artışmı bir bilen cevap verirse sevinirim.

10. tabi şirket değiştirirsen şeref puanın düşer ve rütbeyi de etkiler

11. Obezinho

Obezinho User

Şerefin düşeceği için rütbe puanında da önemli bir azalma olur. Rütbe puanlarının artması normal başka şirkete geçsen de durumun değişeceğini sanmıyorum o yüzden rütbeye fazla takılma sen kasmaya devam edersen mutlaka yükselir rütben zaten.

12. Arkadaşlar rütbe puanı şirketteki oyuncu sayısına göre değişir.Lütfen bilen biri yardımcı olsun.

13. kardeşim bende şirket degistirdim güçlü den güçsüze geçtim rütbem düştü bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz burda Allah Allah !?!...
    . bilader madem çok biliyosun değiştir şirketi gör o zaman hadi eyw

Obezinho bunu beğendi.
  14. Obezinho

Obezinho User

Rütbeler oyuncu sayısına göre yüzdelik olarak dağılır yani şirkette oyuncu sayısı azsa yüksek rütbeli oyuncu sayısı da azdır. Senin daha az oyunculu şirkete geçmen rütbenin yükseleceğini garanti etmez ki 15k rütbe puanı kaybedeceksin. Ayrıca oyunda toplu halde şirket değiştirmeler de rütbe puanlarını etkiler benim oynadığım şirkette 2 ay önce 250k isteyen rütbe şuan 180k istiyor çünkü çok fazla oyuncu şirket değiştirdi. İlle de değiştircem dersem değiştir ama bir süre sonra kendini rütbe açısından daha kötü durumda bulabilirsin.

15. Benim arkadaşım acemi yüzbaşıydı.Şirket değiştirdi uzman yüzbaşı oldu.Onların şirkette mmo oyuncu sayısı çok fazlaydı herşeyde mmo ön plandaydı.Oda vruya geçti.

16. rütbe puanının yükselmesi kadar doğal bişey yok. sen 3k yı kasıyosun ama üst rütbendeki adamlar da kasıyo bunu akıl etmen lazım eğer rütbe atlamak istiyosan üstündeki adamlardan daha çok kasman gerkiyo yani mantıken ayrıca şeref puanın baya düşükmüş şirket deiştirirsen fazla bi kaybın olmaz

EsCaLaDe5731 bunu beğendi.
  17. Kardesim sahsen ben mmoda astegmendim.Vruya gectim kutu toplamak icin ve suan acemi yuzbasiyim

EsCaLaDe5731 bunu beğendi.
  18. Bende bunu anlatmak istiyorum işte

19. Hangi şirkette en az oyunccu varsa o şirkette daha fazla rütben olur.
    Fakat uunutma oyunda Rütbe SADECE görünüştür.Gemin iyi olmadıktan sonra hiçbir önemi yok rütbe falan yalan bunlar.Şerefte aynı şekilde , TP de aynı şekilde benim bir çar vardı asteğmendi ama kesmediğim adam yoktu,şuanki çar acemi yüzbaşı fakat niyeyse bu çarda eski forumumu yakalayamadım.Ama yinede giderek iyileşiyor.Yani anlatmaya çalıştığım bu oyunda TP ŞEREF ve RÜTBE yi önemserseniz gelişmeniz uzun sürer.Hangi şirket çıkarlarınız doğrultusundaysa onda kalın/ona geçin
    Bir arkadaşın söyledikleriydi.Ve bu aralar ne kadar doğru olduğunu anlıyorum...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.