lutfen bakın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .pars.(turk) tarafından 1 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar gemim aegis mpc lere 2bin 3 bin vuruyom pvp de ise 200 300 vuruyom bir ara x oluşumu aldım sonra sattım bida kullanmadım

2. Merhaba,

Öncelikle konu başlıklarında durumunuzu anlatan kısa bir yazı olması sizin için daha avantajlı ve forum ekibi için daha kolay bir ortam oluşturur.Örneğin:"Vuruşum düşük" gibi bir başlık ile durumunuzu başlıkta belirtmeniz iyi olucaktır.

Şeref değeriniz eksi rakamlara düşmüşse diğer oyunculara az vurmanız normaldir.

Eğer şerefiniz eksi değilse ekipmanınızı kontrol edip lazerleri taktığınızdan emin olunuz.

İyi Forumlar

3. şerefim -2 yüz seksen milyon
    serefim - 2 milyonlarda

4. Merhaba,

Şerefinizi artı değerlere çıkaramadıkça oyunculara karşı düşük vurmaya devam ediceksiniz.

Görev yapıp şerefinizi artırabilirsiniz.Eksi şerefteki oyuncular için bildiğim kadarıyla yüksek şeref veren bir görev mevcut.

İyi Forumlar

5. hangisi

12 lvl yim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2015
  6. Modum tam hatırlamıyorum ama eskiden bir görev vardı direk şerefi 0 a çekiyordu şerefin ne kadar - deyse görev o kadar zor oluyordu hala devam ediyor mu o görev

7. Merhaba,

Evet devam ediyor diye biliyorum, deneme fırsatım olmadı açıkçası, ama eksi şerefi olan üyemiz görevlerden bakıp görebilir.

İyi Forumlar

8. O zaman arkadaşımız onu yaparak direk 0 layabilir şerefi :D

9. aries123

aries123 User

Eksiden yeni cıkmıs ve ustune 20m kasmıs biri olarak eksi seref gorevi eksi serefiniz ne kadar ise ona bağlı olarak x çarpan olarak geliyor orn 2 alıyosan normalde 200 400 alıyorsun tabi bu eksi serefine gore degiskenlik gosterebiliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.