Lutfen ılgılenın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve snoopyx6 tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. snoopyx6

snoopyx6 User

oyun ıcı savaslara lvl sınırı getırılmelı bence ... ne kasabılıyorum ne hammadde toplayabılıyorum topluyorum kesıyorlar dırekt tek atıyorlar... ve chat ban sıstemınız cok eksık.... oyun ıcıne lvl sınır ı konsun dedım dıye ban geldı chatıme ..... sıkayetlerımızı dıle getremıcekmıyız....

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tabiki şikayetleriniz olabilir ama chat ortaminda bu tur konulara cm arkadaslarimizin yapabilecekleri bir sey yok konu daha fazla ilerlemesin diyerek kick atilmis olabilir cunki chat ortami oyun sorunlarinin bakildigi bir bolum degil
    Sorununuza gelirsek etkinliklerde seviye sinirlamasi olacagini sanmiyorum isteyen katilabilir yoksa sizin dediginiz gibi bir sınırlama gelirse katilmak isteyen kisilerde biz neden katilamiyoruz bizim eksigimiz nedir ne kadar adaletsiz bir oyun deme haklari ortaya cikar buda bir sorun teskil eder etkinlikler herkeze acik bir uygulamadir

3. bencede ya gitsinler kendi levelleriyle kapışsınlar

4. snoopyx6

snoopyx6 User

2-1 harıtasından dısarı cıkamıyorum lvl sınırı gelmıckse bıle harıta sınır gelsın ... chat ekranında kıck yemedım baya ban verdı 2 gunluk ban yedım... boyle bırseyın olması hele yanı sıkayetımden dolayı ban yemıs olmam benı hayal kırıklıgına ugrattı... cok ayıp cok yanlıs bırsey

savas harıtası dıye bı harıta var netıcede gıtsınler orada savassınlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.