Lutfen yardımmm :*(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ByArcher tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ByArcher

ByArcher User

Merhaba arkadaşlar ben sadece bu oyun için açtığım gmailin şifresini felan unuttum gmailin sayfasından şifremi unuttumu tıklıyorum çok saçma sorular soruyolar sizce ne yapmam lazım açtığım g maili telefon ile teyit etmemiştim şimdiden teşekkürler :((((

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

yapacak birşey yok senin o soruya doğru cevap vermen gerek yada şifreyi hatırlaman gerek

3. ByArcher

ByArcher User

tek bitane sorsa iyi mesela diyoki en son ne zaman posta yolladınız diyo ve 5 adet tarıh girmemizi istiyo ve daha niceleri var :(

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sana şimdiden söyliyeyim eğer emalinin şifresini unuttuysan ne forum nede support birşey yapabilir

5. ByArcher

ByArcher User

durum okadar vahim diyosun yani. Peki yeni car açsam yaz bitimine kadarfull elit yapabilirmiyim sizce ? :( bide bu şekil dewam etsem bişi olurmu yoksa yeni hesapmı açmalıyım suanki gemim cook iyi deyıl orta sınıfta Bi gemi ??

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bu şekilde devam etsen ilerde belki sıkıntı olabilir ama genede sen geminin özelliklerini yaz bakayım nasıl bir gemi bu :)

7. ByArcher

ByArcher User

aslında yazmaya çekiniyorum ama seni kırmayayım :)) 6 lf3 3 bo2 1ırıs skylab7 6 arge 7 ye az kldı şuan leo var ama istedigim zaman goli alırım sıkıntı yok gerekli bütün cpu kar var

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

serveride yazsan

9. ByArcher

ByArcher User

tr6 yeni gemi acarsam gene 6 olur bu arada beni baya kesmiştin sen ynlıs hatırlamıyosam :))))))

buu oyunu cok. Seviyorum sırf bu oyun icin yakın Amanda işi bırakıcam full buna konsntre olucam :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Temmuz 2014
  10. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bende tr6 dayım ama seni kesmediğime %100 eminim

yaş kaç bu arada işi bırakacam demişsin her nekadar sevsende işini bırakmaya değmez

yeni gemi aç diyecem ama biraz daha uğraş belki şifre aklına gelir ama hayatta aklıma gelmez diyorsan yol yakınken yeni bir gemi yap kendine ilerde sıkıntı olur çünkü

birde alt alta yazma uyarı almamak için :)

11. ByArcher

ByArcher User

oyundaki nikinde gladyatör ise kesinlikle kestin çok iyi biliyorum :)). Yaşım 18 ya zaten bırakasım vardı karne cezası olarak çalışıyorum :D aslında dediğin doğru biraz daha zorlayıp ole yeni car acıyım

12. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

yarına kadar bekle modların ve diğer üylerin fikirlerinide al ama şuanki gemiyi yapmak 3-4 günü alır en fazla sonra sıkıntı olmaması için şifreyi öğrenmesen boş yere kasıyormuş gibi olur

13. ByArcher

ByArcher User

aynn boşyere ugrasıyomusun gibi b hava var sank i ama bidaha okadar sky lav sı arge felan uğraş dur onlar sıkıntı ya

14. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bak günde 1 saat kasılsan bile 1 haftada yapalıcak şeyler en fazla 1 hafta 1 hafta sonra kaldığın yerden başlarsın

15. ByArcher

ByArcher User

Anladım kardeşim yani 1 haftaya bole bi car yapabılırım dimi

16. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

evet 1 hafta bile sürmez iyi kasılırsan :)

17. ByArcher

ByArcher User

Hmm tessekkur ederim suan gmaili denedim ama tık yok şifreye yaklasamıyorum bile yeni car yolları gozuktu bişi daha sorucaktım hazır sizi yakalamısken tr6 car acıcam şimdi hangi şirketi onerırsınız buyuk ıhtımalle eic olcam ama bi danısayım dedim

18. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben tr6 mmoyum eıc olursan seni kesme ihtimalim var :D şaka bir tarafa mmo yu öneririm oyunda girdiğim zaman en azından kesin demiyeyimde yardımım dokunabilir

ByArcher bunu beğendi.
  19. ByArcher

ByArcher User

Anladım kardeşim cok saol cok yardımcı oldun hem ikilemde kalmıstım yenı car acsammı acmasammı diye şimdi acıcam ama genede sabahı bi beklıcem mod larımızın goruslerıde onemli cunku :D bu arada bende eic im beni defalarca kestin sen hemde vega ile şimsek tasarımı vardı yanlıs hatırlamıyosam :D

20. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ne zaman kestim ya seni :D aynen sen modlarında cevaplarına bak ondan sonra karar ver, birde ben kaçar geç oldu :D

ByArcher bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.