Lutfen yardımmm :*(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ByArcher tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ByArcher

ByArcher User

yoo daha erken :D

2. kardeş madem çalışıyon işi bırakma aldığın parayı oyuna ver ;) kasmakla harcıyacağın zamanı öyle geçir hem daha çok gelişirsin

3. Bence oyuna para yatırma sonra oyundan sıkılınca boşuna mı para yatırdım ben bu oyuna dersin kendini zorlarsın oynamak için iyice soğursun oyundan paran boşuna gider

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bence paradan çok zaman ımı boşunamı verdim dese daha iyi olur para bir şekilde kazanılır sonuçta ama zaman asla

5. ByArcher

ByArcher User

Kesinlikle katılıyorum bu arada yeni hesap açtım bakalım ne kadar sürede bu carla eşit olucak yeni hesabım TR6 da MMO da :D ™ByArcheR™ niki ama degiştircem :D

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Mail oyun ile alakalı bir durum değil.Mailinizi değiştirmek için eski mailinize ulaşmanız şart hiç bir şekilde işlem yapılamaz hesabınıza.

İyi forumlar

7. ByArcher

ByArcher User

Anladım MOD' um bi şekilde eski maili in şifresini bulucam bu hesabım ile dewam etmeyi dusunuyorum oyuna yeni hesap felan uzun hıkaye :D

Bu arada iştende cıktım :D :D boşuna polemık yaratmayın :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.