Maç hakkında yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***HOváRDá***[KİN] tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 330 bin uri çektim maç 3-1 bitti Türkiye kazandı bana 660 bin uri geldi 3 gol attı x3 990 bin uri olması gerekmiyormu birisi açıklıyabilirmi bu durumu bilgim yokda

2. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

aynen bende 15 bin attım 30 bin geldi yerse azalacak diye bişey yazmıyodu bu arada 330 bin 660 bin olmuş bide 3x katılmışsındır :D daha ne istiyorsun sen :)

3. bat34

bat34 User

aynen 15k almıştım bana 30k geldi

4. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

adam 330 bin çekmiş 3x katılmış 990 bin etmiş bide buradan bidaha 990 bin istiyo utanmaza bak sen :)

5. Merhaba ,

Arkadaşlar konu hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki konuyu inceyebilirsiniz.

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

6. banada oyle oldu eksık gelle 330 bın urı cektım 990 bın gelmesı lazımdı neden 660 bın geldı

7. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

tamam takım 3 gol attı 45 almamız gerekiyo 30 veridniz ?

8. Merhaba ,

1 gol etki etmiyor yani yapılan son değişiklik ile en az 2 gol atılması gerekiyor. Yukarıdaki mesajımda verdiğim konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Modum bu işte sıkıntı var hemde büyük bir sıkıntı orada x3 kazançlı saatlerde alırsanız futboldan yararlanamazsınız demiyor ve ben aldığım urilerin karşılığını istiyorum....Verdiğiniz linkte sadece futbol maçları ile ilgili kurallar var.

10. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

tamam sagolun

ya bide şu promosyon kodunu nasıl kullanacagım ?

?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2014
  11. + 3 gol atsa 3 fark gelirdi 1 gol yemiş bonus 2 ye düşmüş öyle biliyorum ben atılan farka göre hesaplanıyor

12. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

ya yok öyle degil 2 gol atılırsa aldıgın uri kadar veriyor 3 atılırsa aldıgın urinin 2 katı veriliyor 4 atarsa aldıgın urinin 3 katı veriliyor 5 atarsada 4 katı veriliyor öylede ben şu promosyon kodunu nasıl kullanacagım acil yardım edin !

13. ben uridyum çektim gelmedi 330.000 uridyum çektim hiç bir şey gelmedi

14. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Modum sizde bilmiyorsanız ama veriyor geldi urilerimiz, maç 3-1 bitti 3-0 bittiğinde 3 kat veriyor eksiltmiş ve 2 katı olarak veriyor.Olayın özü sözü bu bir de bilip bilmeden milletin kafasını karıştırmasın bazıları.Kıyamet modumun verdiği linkte x3 te çektinde sonra faydalanamazsın diye bir kural yok nasıl okuyorsunuz yazıları....

15. Merhaba ,

X2 Bonus, X2 ve X3 Katlayıcılar

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

16. 3 gol atarsa 3 katı gelmesi lazım

17. Merhaba ,

Açıklamaya göre bu şekildedir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.