macOS ve client

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ACID tarafından 15 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ACID

ACID User

merhabalar. macbook kullanmaktayim ancak clienti indirmek icin anasayfada indir kismina tikladigimda acilan yeni sayfada tekrardan anasayfaya yonlendirmektedir, bu bir hatamidir yoksa client sadece win mi desteklemektedir? Eger yalnizca win destelemesi ise flash player suresi bittiginde darkorbit oynayabilmek icin ne yapabilirim ?

2. Paradoks admin cevaplamış DC hesabında.

3. ACID

ACID User

merhabalar, bildiginiz uzere client yalnizca win uzerinden kullanilabiliyor. ancak ben macOS kullaniyorum. Acaba flash player suresine de sayili gunler kaldi. Acaba macOs kullanicilari nasil oyuna girecek? Bu arada laptopuma hicbir sekilde win kuramiyorum ne bootcamp nede parallels uzerinden. Herhangi bir client guncellemesi gelecekmi acaba? yoksa macOS kullanicilari darkorbite el mi sallayacak :D

♥™ƒιяѕт™♥ bunu beğendi.
  4. CAGRO

CAGRO User

Bende seni gibi macOs kullanıyorum napıcaz merak ediyorum gerçekten. Acilen bir güncelleme ile clientin hem windows hemde macos işletim sistemi ile kullanılabilir hale getirilmesi gerekiyor yoksa binlerce macOs kullanıcısı birdaha hesaplarına giremicek.

Son düzenlenen: 24 Aralık 2020
    ♥™ƒιяѕт™♥ bunu beğendi.
  5. ACID

ACID User

aynen oyle vip vs cektim ama pisman gibiyim biraz

6. CAGRO

CAGRO User

kesinlikle bir çözüm yolu bulmaları lazım yoksa binlerce macOs kullanıcısı hesaplarına giremicek ciddi bir sorun.

7. ACID

ACID User

dostum sen bootcamp vs deneyebilirsin aslinda, benim laptopumda sorun oldu olmasaydi o sekilde yapicaktim

8. CAGRO

CAGRO User

bootcamp bende çalışıyor fakat birazcak kasıyor yani macOs daki performansı alamıyorum

9. ACID

ACID User

hic yoktan iyidir :D

10. ACID

ACID User

Yetkili birisi konuya aciklik getirebilir mi acaba ?

11. ACID

ACID User

evet ancak bazi problemler nedeniyle herhangi bir sekilde win kuramiyorum

12. Client kullanmak şuan pişmanlıktır. Çok fazla crash var.

13. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Kullandığnız bilgisayarınızın güvenlik duvarlarından ötürü Win işletimi çalışmıyor olabilir. Mac serisinde oldukça sıkıntılı bir işlemdir. Yetkili gözetiminde yaptırmanızı öneririm.

İyi Forumlar.

14. ACID

ACID User

herhangi bir islem yaptirmiyorum windows kurmak adina, sadece darkorbit macbook uzerinden girilebilecekmi onu merak ediyorum?

15. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İlerleyen süreçlerde böyle bir çalışma olabilir. Henüz bu yönde bir bilgi yok.

İyi Forumlar.

16. Bu durumu raporlayabilir misiniz?

Bir kaç yerde daha gördüm ona göre bir çalışma yapılabilir.

17. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bunun için kullanılabilecek yazılım https://www.winehq.org/ sitesinden bulabilirsiniz. Daha önce kullanmadım, nedir ne değildir bilemiyorum ne yazık ki.

18. Nofear34

Nofear34 User

Koskoca şirketin bununla uğraşmak istememesi utanç verici. Uğraşmak istememesi diyorum çünkü Unity'e geçene kadar diğer platformlara destek vermek gibi bir niyetleri yok. Boşuna geliştirme parası vermek istemiyorlar ama oyunu mac ile oynayan binlerce insan var. Türkiye'de Mac kullanıcıları çok değil ama yurtdışı bambaşka boyuttadır.

♥™ƒιяѕт™♥ ve ACID bunu beğendi.
  19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Ne yazık ki, şu an Mac OS destekli bir istemci sürümü kullanımda yok. Elimde Mac OS olan bir bilgisayar olmadığından yaptığım araştırmalar çokça teorik kaldı. Windows uygulamalarını işletim sistemini kurmadan kullanmak için bazı yöntemler mevcut. Dilerseniz bunları araştırıp kullanmayı deneyebilirsiniz.

Mac OS ve Linux için istemci sürümü talepleri en baştan beri rapor edildi. Bu doğrultuda çalışmalar devam ediyor. Umarım yakın zamanda bu işletim sistemlerini destekleyen bir sürüm kullanıma sunulacaktır.

20. ACID

ACID User