Mac'te Darkorbit

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve halilburada tarafından 28 Aralık 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MacBook bilgisayarımda darkorbit'i indiremiyorum. Ne zaman indir butonuna bassam anasayfaya atıyor.. İnternette site harici Mac için darkorbit'i indirebileceğim platformlara baktım fakat onuda bulamadım.. Yardımcı olabilecek biri çıkar mı acaba ?

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bildiğim kadarıyla istemci ( oyun tarayıcısı ) çıktığından beri sadece Windows işletim sisteminde indirilebiliyor ve çalışıyor. MAC ve diğer işletim sistemlerine uyumlu vesiyonları yok. Aslında en çok kullanılan işletim sistemlerine uyumlu versiyon paketleri yapmaları lazım. Bir çok oyun için alternatif işletim sistemleri için indirilebilir versiyonları oluyor. Tabi ki bu ekstra iş demek. :)

Ayrıca tam olarak bilgim yok fakat emülatör vb yardımcı programlarla Windows gibi kullanılabiliyor veya Windows kurulabiliyor. Biraz araştırırsan Google'da belki bilgi vs bulabilirsin.

smoonrise ve -UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  3. Ne kadar acınası bir durum öyle değil mi :D DARKORBİT bu kadar oyuncularını önemsiyor işte

4. Olaya şuradan da yaklaşabiliriz bir oyun firmanız olduğunu düşünün yaptığınız oyunun en cok konsollarda sattiğini ve pc de satış olarak bir noktayı bile gecemediğini düşünün evet alan var oynayan var fakat,, toplasan bir parmağı gecmez bu oyun yapımcısı yaptığı oyunları konsol odaklımı yapar/üretir/geliştirir/optimize eder, yatırımlarını konsol oyuncuları üzerine mi yapar yoksa pc plaftromuna mı?

Tabiki konsol..

Adamlar bakmıştır oynayanların belli yüzdesi zaten windows kullanıyor windowsa uğraşmışlardır..

Ayrıca ios/mac sistemleri acık kaynak kodlu sistemler değil kolay kolay yazılım geliştirilemez, yazılım yapılamaz,

Bilmediğiniz konularda fikriniz de olmasın lütfen :)

Az cok bu işlerle uğraşan biri olarak fikirlerim bunlar, ayrıca son olarak da incesinden espriritüel bir yorum yapayım, mac kullanan adam zengindir ne işi vardır darkorbitte :D (KİNAYE)

Emülatör mümülatör anlamam kullanan nasıl kullanır onuda bilmem hicbir zaman ana yol yerine diğer yollara sapmadım, amma ve lakin neden calısmıyor sorusuna verebilecek bir cevabı verdimm sadece belki bu yüzden olabilir dedim..

Sağlıcakla

5. smoonrise

smoonrise User

Artık bizi rahat bırak git artık istemiyoruz bize bilgi vermeni sen oyunu oynama senden kurtulalım diye istemci çıkardık hala gitmedin terk et burayı :p:D;)
    Yaşıyormusun sen ya :) eytden emekli oldu darkorbiti bıraktı yurt dışında dediler senin için bende yan hesabımı geri ver öyle git diyecektim sana neyse evraklarda karışıklık oldu sanırım o sen değilmişsin :D

böyle birşey buldum senin dediin böyle bir çözüm mü ? :rolleyes:

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Niyetim tartışma çıkartmak değil bunu belirteyim.

Ama ;
    Hani çok biliyorsun ya :) Konsol oyunlarının bir çogu zamanla pc vs içinde çıkartıldı haberin olsun.

Ayrıca son zamanlarda yani epey uzun zamandır bir oyun ilk olarak konsol ( PS , XBox vs. ) için çıkıyor ama çok geçmeden PC versiyonları da çıkıyor. Hatta yakın zamanlarda nerdeyse eş zamanlı olarak konsol ve PC versiyonları çıkıyor. Bu arada darkorbit'in player kaybındaki diğer bir etken tarayıcıdan istemciye geçilmesi ve istemci dedikleri oyuna özel tarayıcının sadece Windows'un belli sürümlerinde çalışmasıdır. Tarayıcı oyunu olarak her işletim sisteminde ulaşılıp oynanabiliyorken şu anda oynanamıyor.

IOS/MAC için söylediklerine gelirsek ismi lazım değil ama tahminen bilenler bilecektir ;

Resimde gözüktüğü gibi 3 farklı işletim sistemi için mevcut. Linux kısmına geçince 3 tane daha seçenek çıkıyor. :) :D

Ama ne biliriz ki ne anlarız biz. :) Bilenler de böyle biliyorsa diyecek bir şey yok. :D :D

Aynen bu tarz bir şeyler. Çok araştırmadım fakat video'dakinden başka programlarla da böyle birşeyler yapılabiliyor. Video'daki bootcamp mi neyse sanırım kurulumda otomatik sistemde oluyor. Intel tabanlı mac için diyor gerisini bilemiyorum. :D :)

7. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

@smoonrise forum hesaplarınız banlanmıştır. Oynadığınız hesaplar tespit edilecek ve hesap paylaşımından dolayı banlanacaktır.

Türkiye Takımı!

Dontforgetme bunu beğendi.
  8. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bu arkadaşlarının yaptıklarının farkındayız. Smoonrise nickli oyuncu bot ve tutuculara laf söyleyenleri sürekli şikayet ettiği ve başka konularda hesap paylaşımı olduğunda oyunculara akıl verdiğini de dile getirmiştik kendi açtığı konularda.

Bu konu içerisinde hesap paylaşımı yaptığını fark ettik. Bu ister paylaştığı başka hesap olsun ister olmasın tüm IP girişleri incelenecektir. Burada kimlerle paylaştıysa ve kimlerin isimlerini verdiyse tarafımızdan bizzat detaylı inceleme yapılacak ve uygulanması gereken adalet uygulanacaktır. Tıpkı her konuda dediği gibi kanunun kestiği parmak acımaz.

Bunun bir şaka veya atıf olmadığı gözükmektedir. Başka kanıt ve delilleri paylaşmam ne yazık ki uygun değildir.

Konuyu kilitliyorum. Huzursuzluk çıkaran kim varsa işlem yapılacaktır. Hesap paylaşımı yapan oyuncular içinse sadece forum değil oyun içinde perma ban atılacaktır.

Türkiye Takımı!

Progamer113, savkili02 ve Dontforgetme bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.