Destek Maddi durum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___Nemo___ tarafından 30 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sayborg tasarim kodla verilsinmi 1 tanesi olorak

Anketin kapanma tarihi 7 Temmuz 2018.
  1. Evet

40,0%
  2. Hayir

33,3%
  3. Hic gerek yok

26,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ___Nemo___

___Nemo___ User

Bence darkorbit 1 tane kupon kodu verilsin bazi arkadaarin maddi durumu yoktur alamiyordur sayborg tasarimi 1 kod yapip tasarim versinler bunu yapilmali bence desteginizi merak ediyom

2. KANUN

KANUN Guest

Konu Uygun bölüme taşındı

3. barisbrs16

barisbrs16 User

Hiç gerek yok. Elit malzemeler emek ile elde edilmelidir.

4. Prophecy

Prophecy User

Maddi durumu olmayana gitmez o kupon %100 suistimal edilebilir. Ayrıca ben burada emek harcıyorsam aylardır Sayborg almak isteyen emek harcasın benim gibi. Sonuna kadar -1

Dipnot, aylardır uğraşmama rağmen daha 40,000 uridiumluk olan parçadan sadece 2 tane var.

Son düzenlenen: 8 Temmuz 2018
    ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  5. Bazı şeyler emek harcamadan elde edilemez. Evet attım ama geleceğini sanmıyorum. Sabır ve gayretle siz de Cyborg sahibi olabilirsiniz.:)

6. jarekkk

jarekkk User

Konuya cevap vermek icin demiyorum sormak icin diyorum ; bu emek verdim diyenler gemilerinin profil linkinin son hanelerini ve serverini atsinda gemilerine kac saat "otomatik emek" vermisler bakiyim delikanlilari goruyum ;)
    Keske herkezin gemisi daha kolay guclense yada oyun ucuzlasada oyuncu sayisi artsa mevcut ..

7. Prophecy

Prophecy User

Oyun süresi:2,935 saat
    Üyelik başlangıcı:19-09-2011
    Uzaylı Avcısı
    100.000 uzaylıyı yok et.
    79.688 / 100.000

Şahsen ben emeğimle kasıyorum. Her önüne gelene iftira atma bence. 7 yılda 9 diroit zor oldum 20 levelim ama 6-7k vuruyorum. Daha sayborga onlarca parça var. O kadar uğraşıp birinin kredi ile alması ne kadar hoşuna giderdi böyle bir durumda??

Ayrıca bu nedir bizim fikrimizde olmayan hilecidir mantalitesi. Beğenmedim kardeşim zorla mı? Günde yüzlerce kez full+ full adamlar baskında kesiyor bizi. Botlar yüzünden kasılmakta zorlanıyoruz çünkü yaratık kalmıyor doğru düzgün. Cubi genellikle ya boş ya baskın ya da bencil insanlarla dolu oluyor. İç savaşlar yüzünden zor duruma giriyoruz. Klansız olsak da farketmiyor çoklu şirketli klanlar rahat bırakmıyor. Hangisi düşmansa başlıyor sıkmaya dost şirketler de saldırıyor.

8. jarekkk

jarekkk User

Anlamadigim neden tartisma cikariyorsun ? Ben diyorumki herkez linkini atsin hodrimeydan . Sen atmissin demekki saklicak birseyin yok benim sozum sana degil saklayacak birseyleri olupta laf yapanlara.

Sen diyorsunki 6yildir ugrastim vs. vs gemim bu. Benimde aynisi oynadigimin. Zaten sorun bu. Oyunda normal oynayanla otekiler arasinda buyuk bir ucurum var bu ucurum azalsin diye dedim bende. Sen 6yil daha oynasan herseyini anca fullersin degilmi o zamana kadar yeni seyler gelmezse ama baska gemilerde varki kayit tarihi 2018 şubat full +full suanda hyperiyle gelistirmesiyle .
    Bundan dolayi gelsin diyorum . Benlik sorunda yok. 2017aralik kayitli full+full gemimde var full hyper 3.5mio x4lu . 2011ocak kayitli 9iris 5lf4 gemimde.
    Ama benim anlamadigim otoyla gemisini fulleyip yaaa oyun kolaylasmasin yeaa , otodayken patlayip bu adam beni 40kere kesti pushing cezasi yeaa, yada kendi oto kullanip milleti oto kullaniyor deyip supporta msj atan tipler. Demek istedigimi algilayabiliyorsundur heralde.
    Yazdigin yazida belirttigin gibi gucsuz kisiler bu oyunda cok eziliyor amacim bir nebzede olsa onune gecmek. Ki cyborg bi op gemide degil suanda. Anlamiyorum yani

9. diğer konulardaki laflarına diyecek birşeyim yok o senin fikrin ama sonda yazdığın " Sayborg bir op gemide değil " lafı tuhafıma gitti demekki sen kendin hiç emek vererek sayborg almamışsın ki bu cümleyi kuruyorsun ben sana şöyle söyleyim ben emek vererek saatlerce uyumayıp kapı ( karantina ) dönerek yaparak aldığım emek vererek aldığım bir gemi 40 tane OP gemisinden daha değerlidir .

Birde şu 2017 kayıtlı full hesabın nasıl 1-1.5 yılda full + full oldu bir sormak isterim :D

10. jarekkk

jarekkk User

Op gemiden kastim 1vs1 olarakti. Ben genelde uba yada pvp yapan birisiyim ondan dedim. Spectrum / Sentinel bence cyborgdan daha iyi vsde o acidan yoksa kimsenin verdigi 1emegi kucumsemek ne haddime.
    1-1.5yil degil. 4.5ayda full+full yaptim gemiyi.Nasil olduguna gelince herkez nasil fullediyse bizde o , sen nasil fullediysen . ;)

Son düzenlenen: 9 Temmuz 2018
  11. Benimde hiç kullanmadığım bir gemidir sayborg :D Sentinel,Mimesis veya spectrumcuyum UBA ya girmeye gerek yok bulundugum serverde harita çıktımı mutlaka 5-6 düşman yada düşman klan çıkıyor :D

Ben o herkesin yöntemini anladım lütfen bir daha ortamlarda maalum içerikler hakkında şikayetlenme yapmayınız o zaman :D

Benim hesabıma gelince

ÜYELİK BAŞLANGICI:09-04-2008
    oyunun ilk hesaplarından ;) benim ile kendini kıyaslama ben oyun başlangıcından buyana uridium çekerek yaptım hesabımı ;)

Makinist.57 bunu beğendi.
  12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz yeterli ilgi ve desteği görmemiş olduğundan kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.