madenci çılgınlıgı görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Ć•Σ•Ł•Ł•Λ•Ť•ZEUS tarafından 29 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darkorbit ekibi bu görev oyunun en zor görevlerin ben bu görevde takıldım o kadar şey istiyorsunuz ki insan bıkıyor yani bir el atın lütfen 20 lwl bu görevi kimse yapamaz bu görevin yerine başka bir görev koyarsanız sevinirim daha dogrusu tüm darkorbit oyuncuları sevinir

Son düzenlenen: 29 Haziran 2018
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Aynı konudan iki tane açmışsınız yeni fark ettim. Konularınızı birleştirdim. Konunuza 24 saat içerisinde anket eklemezseniz konunuz kilitlenip arşive kaldırılacak. Anket eklemeyi bilmiyorsanız buraya bakınız.

Sizin fikriniz bu olabilir ancak kendim dahil pek çok oyuncunun bu görevi bitirdiğine şahit oldum. Biraz uzun sürebilir ama bitirilemeyecek bir görev değil.

Bu görev hakkında sizin gibi düşünen başka oyuncular da olursa gerekli yere iletiriz tabi. Şahsen bir değişim olacağını pek zannetmiyorum ama size tavsiyem yapabileceğiniz görevleri bitirin, görev slotlarınızda yer kalırsa bu görevi alın yavaş yavaş bitirirsiniz.

İyi forumlar.

3. Prophecy

Prophecy User

Bence de gereksiz zor bir görev ödülünün de yeterli olduğunu sanmıyorum hiç.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.