madenci çılgınlıgı görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Ć•Σ•Ł•Ł•Λ•Ť•ZEUS tarafından 12 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sayın moderatörlerlerim bu görevin istediği talimatlardan birkaçı imkansız denecek kadar zor bunlardan birini örnek verirsem 500 tane vengeance kes diyor ama yoktur ki serverda bu kadar biride 150 tane citadel bunları bulmamız zor çünkü oyunda oynamıyor lütfen bu görevin istekleri degiştirilsin çünkü bu görev özel görevlerden bunu yapmadan digerine geçemiyoruz lütfen 21 lwl im bu görevi yapamıyorum full oldugum halde ilerleme yok

2. rakip şirketten hesap açıp bu gemilerden edinip keseceksin başka yapacak şey yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ağustos 2019
  3. uninstable

uninstable User

O dediğinize puşing denir ve tespit edilirse iki gemide banlanır. Görev çok zor evet sürekli eski haritaları ziyaret etmek gerekecek.

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bu isteğinizi Güncelleme ve Fikir havuzu konusuna bölümün kurallarına uygun açarmısınız ? O zaman size yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum.

Merhaba,

Oyun içinde pushing yoluyla haksız kazanç elde etmek sizi oyundan bir süre uzaklaştıracağını belirtmek isterim.Pushing kurallarına buradan göz atabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Merhaba,

Oyun içinde pushing yoluyla haksız kazanç elde etmek sizi oyundan bir süre uzaklaştıracağını belirtmek isterim.Pushing kurallarına buradan göz atabilirsiniz.

İyi Forumlar.[/QUOTE]

sayın modum puşing kurallarını gayet iyi biliyorum benim amacım oyundaki realiteye ironi yoluyla parmak basmaktı öneri olarak söylediğimi gerçekte sıralamada olan bir çok gemi uyguladı vede uygulamayada devam ediyorlar neden böyle yaptıklarını sorduğumuzda verdikleri cevap gemi ve hesap benim değilmi kim şikayet edecek oluyor tabikide haksız kazanç ve puşing ama ne yazıkki bir çok oyuncunun uyguladığı bir şey tavsiye etmiyorum sadece bu olayı göstermek istiyorum iyi bayramlar ve iyi oyunlar

harami52 ve Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu sorunun bende farkındayım, bazı görevlerde imha edilmesi istenen gemiler artık nerdeyse kullanılmıyor ve bu durum oyuncuları pushinge yönlendiriyor.
    Geçtiğimiz ay bu durumu merkez ekibe belirtmiştim. Bu tarz görevlerin isimleri ilerleyen tarihlerde görevlerin içeriğinin güncellenmesi için merkez ekibe aktarıldı. Eminim en kısa sürede bu görevler için bir güncelleme ile karşılaşacağız.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 14 Ağustos 2019
    Minerva ve -ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.