madenci çılgınlıgı görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Ć•Σ•Ł•Ł•Λ•Ť•ZEUS tarafından 13 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. moderatörüm dediginiz gibi bu başlıgı buaya taşıdım
    yeniden söylüyorum aynı zamanda da arkadaşlar bu görev istediği talimatlar çok zor nedenmi oyunda oynanmayan gemiler ve çok fazla bunları kesmemiz söylenmiş örneğin citadelden 150 tane bu gemi sadece hammedde için kulanıyorlar kimse oyunda oynarken görmedim ben tr1 -tr5 benim serverim ama hiç görmedim o gemiyi onu geçtim diger gemilerdende çok istiyor vengeanceden 500 tane biraz fazla degilmi bu oyunda herkez ya sybork yada diğer goliathları kulanıyorlar oyüzden bu görevin istedigi şeyler imkansız lütfen bu görevin çerigini değiştirin ben 21 lwl im full cyborgum bu halimle bu görevi yapamıyorum bu görev için istenen gemiler yoktur bide bu görev özel görevlerden bu görevleri yaptıkca digeri açılıyor ben bu görevi yapamamdıgımdan diğer görevi açamadım 3 yıldır böyleyim ben lütfen bu görevin istedigi talimatların oyunda kulanılmayan gemilerinbi çıkartsınlar ve sayısnıda makul derceye getirlsin bu görevi yapanlardan klan sayesinde yapıyor zaten
    lütfen bu konunun incelenip gerekli mercilere göndserilmesini istiryorum çünkü oyun hiç bu kısımla ilgilenmiyor bir oyuncu olarak bu görev bir sur vede aşılmıyor bu sur ilerleme yok

Cellat_Tr bunu beğendi.
  2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Konunuz bölümün kurallarına uygun bir şekilde düzenlenmediği için kilitlenip arşive alınması uygundur. Lütfen kurallara uygun bir şekilde tekrar konu açınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.