Madenler ve P.E.T

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve the_flood tarafından 23 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. the_flood

the_flood User

sn.modlarım
    şu anda bazı yaratıklardan düşen envanterler ( scrap,mucosum vs. ) ilk zamanlarda p.e.t toplayıcı tarafından toplanabiliyordu. ama uzun zamandır bu envanterler bizim tarafımızdan toplanabiliyor ( aurus hariç ). p.e.t neden aurus u toplarken diğer birleştirme envanterlerini toplamıyor ? neden bu değiştirildi ve yeniden gelme durumu var mı?

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Aurus avantaj kutusu gibi değerlendirildiği için pet tarafından toplanmaktadır ve katlayıcı ve pet protokolleri etki etmektedir. Fakat diğer ögeler tamamen oyuncuya özel bir şansla yaratıklardan düştüğü için sadece gemi tarafından toplanmaktadır ve herhangi bir arttırıcı seçenek bulunmamaktadır. Yeniden gelme durumuyla ilgili bir bilgimiz bulunmamaktadır fakat kendi görüşümü belirtmem gerekirse geleceğini sanmıyorum.

İyi forumlar.

3. the_flood

the_flood User

sn.modum temel sorum arttırmak değil. toplamak. önceden scrap-mucosum vs. p.e.t topluyordu ve katlayıcıdan etkilenmeden oto.toplayıcı tek olarak topluyordu. sonra birden kaldırıldı. sorumun temeli neden kaldırıldı ?

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konuyla alakalı cevap için biraz bekleteceğim.

İyi Forumlar.

5. bu scrap ilk çıktığında böyle idi pet topluyordu hatta öyle bir topluyorduki unutup yada görmeden bırakıp gitseniz bile tekrar o haritaya yada gg kapısında oto yağmayı açtığınızda haritanın neresinde olursa olsun menzil fark etmeksizin pet gidip scrapı alıp geliyordu..

6. peki gelmesini geri istesek raporlarınıza eklermisiniz

7. the_flood

the_flood User

sn. modum online olmasam da yada siz olmasanız da bir mod.un soruma cevap vereceğini düşünüyorum ;)

Son düzenlenen: 24 Ağustos 2020
  8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Açıkçası takımca bahsettiğiniz zamanları da P.E.T ile oto toplamanın kaldırılma zamanını veya sebebini de hatırlamıyoruz. Ama merkez ekibe ufak bir mesaj atmamızın önünde bir sebep yok gibi. :) Durumla alakalı merkez ekibe bildirimimizi yapalım, bakalım ilerleyen günlerde beklediğiniz güncelleme yapılacak mı. :)

İyi forumlar dilerim.