Destek madurum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve By-Trabzonlu tarafından 9 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar ismim mehmet axess kredi kartımda sizin ödemeleriniz var bunu görünce oğlumun yaptını düşündüm ve gerçektende o yapmış 1 ay kadar oldu yazmıstım yine yazıyorum 12 yaşındaki oğlum kredi kartımı kullanmış bu oyun üzerinden lütfen oyunu kapatılmasını ve paramın geri yatmasını istiyorum asgari ücretle geçinen bi insanım rica ediyorum yardımcı olun paramı kredi kartıma geri yatırın ödüyemiyorum hesabı kapatırmısınız ne yaparsınız bilmiyorum böyle lüzümsuz bişey için mahkemeye başvurmak istemedim iy günler madurum bu sayfadan düzeltme şansım varmış

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  2. Supporta bildirirseniz daha iyi olur

3. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Supporta bildirmelisiniz veya bakadan iptal ettirirseniz oğlunuzun hesabı borca düşer ve kapanır.

İyi forumlar.

4. GREED

GREED User

Bankadan parayı benden habersiz çekilmiş derseniz geri veriyorlar ama çocuğunuzun hesabı kapanıyor.
    Bence parayı almak daha mantıklı olacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.