magma sondası mı ?Pro mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Y*A*L*N*ı*Z*K*U*R*T* tarafından 24 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hangisi daha iyi herkes farklı şeyler söylüyor kafam karıştı

ve avcı konfisi nasıl olur bayadır oynamıyorum hala solace mi kullanılıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 May 2021
  2. Mineral

Mineral User

3. iyi oyuncuysan ve hasar odaklı oynuyorsan pvp de geliştirilmiş magma daha iyi. ancak ayrı ayrı geliştirmek masraflı.yani ortak kullanım alanları için yani pvp ve bl için pro geliştirmek daha akıllıca.imkanın varsa hepsini geliştir lazım oluyo.ben şahsen pvp de 16 lvl hp kullanmayı seviyorum.pvp de vs de, prodan yediğin ilk hasar sorun.adam tak kamufle açıyo bir anda yüksek hasar geminde.ancak aklını kullanıp diğer 5. vuruşu atlatırsan savaşı kazanıyorsun.insta 3 sn gibi sürüyor.pronun 1 diğer dezavantajı sab 50 de ortaya çıkıyor denersen görürsün. ufak gibi de gözükse pronun bir dez avantajı da diğer lazaerlerden %5 daha karamsar.karasız lf4 kadar değil tabii ki.dediğim gibi pronun güzelliği ilk vuruşunda.ona göre kararını ver bence.

4. smoonrise

smoonrise User

Pro lazeri bonus vuruş eklenmesi ile yani bonus verilmesi yüzünden daha iyi konumda eğer yanılmıyorsam magma daha stabil vuruş sağlıyor . Gemi olarakta genel kullanım orcus çünkü modüllerin özelliklerini 2 ye katlıyor ( misal %10 dp modülü varsa %20 etki veriyor ) diğer genel kullamım centrion tyrannos tasarımlı olanı tasarım bonus ları var ve genel modül çıkan gemi . Ama bunlar yoksa modül üstünlüğü elindeki hangi gemide ise onu kullanman mantıklı .

5. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Hem kasılma hem de savaş anlamında Prometheus lazerin daha etkili olacağını düşünüyorum.

İyi Forumlar.

ŞahFD ve Mineral bunu beğendi.
  6. Shsuahabw

Shsuahabw User

Pro lazerin her alanda daha iyi olduğunu düşünüyorum bi ara forumda 2 sinin hasar karşılaştırması vardi sadece npcden örnek verirsem düz hasarım x1 ile 12k civarında hıç bir sey yokken pro bonusuyla 26 -27k yı gördüm tabi her seferinde 27 k atcak değil ama iyi hasarlar çikiyo