Destek magmadırfılmı lf4 yada prometusmu

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ___Nemo___ tarafından 13 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ___Nemo___

___Nemo___ User

şimdi 1tane prometus lazerı kac vuruyor 1tane magma kac vuruyor acaba acba hangisi karlı adminler darkorbit oyuncular bılen varsa yazsınlar lutfen

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Prometheus Lazeri, Karaşimşek İçeriği ile geldiğinden ilgili konuda şu şekilde ifade edilmiştir;
    Bahsettiğiniz diğer LF-4'ler ise şu özelliklere sahiptir;
    Benim önerim Prometheus Lazerinden yana olacaktır.

Konunuzu daha yeni başlayan arkadaşlara da yardımcı olması adına daha uygun bir bölüme taşıdım.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Nisan 2019
    .Paradoks., Sahmeran ve Manitu bunu beğendi.
  3. Sahmeran

Sahmeran User

şimdi prometheus daha iyi şuan için normal surekli 200 hasarı var ve 5 sn de bir 210 hasar ekstra veriyor.
    magma ise 212+5 217
    desteksiz olarak yazıyorum. 217x40 = 8680 magma için bu ortalama 40 magma ile x1 8680 civarı vuracaktır.
    prometheusda aynı şekil. 200x40 = 8000 x1 ile ama 5 sn de bir extra 210 hasarı 8400 buda 5 sn de bir 16 k civarı vuracagın anlamına gelir.
    bu yuzden prometheus şuan için en iyisi. bulamayacak durumda olanlar için magma hp falan iş yapar tabikide prometheusun yanına yaklaşabilen yok şuan için.

.Paradoks. bunu beğendi.