Mail adresi sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve кσмaηdσ tarafından 26 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit hesabımın kayıtlı olduğu mail adresine artık mail gelmiyor. Sadece darkorbit değil herhangi bir mailde gelmiyor. Yani mail operatörümden kaynaklı bir sorunum var.

Bu sorunu defalarca ve defalarca supporta yazdım. Bana gelen geribildirimde benden hesabımın bana ait olduğunu kanıtlamamı istediler. Bunun için nufüs cüzdanı fotokopisi vs. istenilen bütün bilgileri supportta ilettim.

Bulkur diyorki , bunu sizden ne için istedik bilet numarasını belirtin diyor. Birdaha baştan yazıyorum yolluyorum . ticket numarası belitiyorum.

Alkılıc diyorki, "lütfen ticket numarası belirtiniz." Mailde var olan şeyi kaç kez yazmalıyım bilemedim.

Neyseki derdimi bi yere kadar anlattım ve bana 24 temmuzda bilgileri tekrar yazmamı istediler. 1 hafta bekledim. 24 temmuzda bilgileri tekrardan supporta yolladım.

Bana tekrardan ticket numarasının eski olduğunu sorunumu en baştan tekrar yazmamı istediniz.

Yılan hikayesine dönen bu yazışmalar sonucunda birşey olmayacağını anladım.

Support da kimsenin yazdıklarımı taktığı yok. Belki forum adminleri üstlere iletir de en azından "bilet numarası" belirtilmiş maile geri bildirim olarak tekrardan bilet numarası istemezsiniz.

Kolay gelsin.

2. Merhaba ,

İlk olarak mesajlaşmaları Ticket yani bilet numasarı üzerinden yapmadığınız için farklı kişiler bakmış. Durum böyle olunca işlemler bir ileri bir geri bir ileri şekilden olmuş.

Keşke ilk gelen ticket numarası ile iletişimi sağlamış olsaydınız.

Forum üzerinden bizlerin yapabileceği birşey yok çünkü Ticket yani bilet numarası sistemi ile çalışıyorlar.

Hafta içinde yani Pazartesi günü gündüz 08:00-17:00 arası tekrar yollayınız.

İyi forumlar.

3. Bu dediğinizi bana supporttanda yazdılar . ben hep ayni bilet numarası üzerinden yazdım. attığım maillerin hepsi aynı ticket numarası ile yaptım. Dediğiniz gibi olmuyor. Aynı ticket numarası üzerinden 3 yetkili ile mesajlaştığım oluyor. Bazen 48 saat geribildirim olmuyor. Günler sonra tekrardan yeni ticketle yazıyorum. Değişen bişey yok hep başa dönüyoruz.

Yetkillerden hep aynı copy-paste mesajlar geliyor.

Sizden tek ricam yetkililere, lütfen mailleri daha "dikkatli okumalarını" iletmeniz.

Kolay gelsin.

4. buzmavi

buzmavi User

Yeni Sıfır bir iletişim forumu açıp durumu özetleyerek gerekiyorsa ilgili Ticket numaralarınızda ekleyerek açıklamanızı tamamlamanız en sağlıklısı olur Eski biletlerde yazışmalar çok fazla olmuşsa kafa karışıklığı olmaması için yeni bir iletişim forumu açılması istenebilir ayrıca merkez ekip desteği gereken konulardaki anladığım sizin durumunuz budur mesai saatleri içinde yazmanız sorununuzun hızlı çözümü için önemli bir detaydır.

5. Yazdıklarınızı çoğu kez yapmış olmama rağmen tekrardan deneyeceğim. Ama ben eminim ki hiçbir değişiklik olmayacak.

Ama şöyle bir detay var ki forum admin ve modlarından birkaçını supporta verseler çok iyi olur. En azından yazdıklarımı okuyan birileri olması sevindirici.

Forum yöneticileri gerçekten iyi çalışıyormuş bunu bir kez daha anladım. Umarım birgün bunu supportakiler içinde söyler ve buraya yazarım.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Kolay gelsin.

6. Merhaba ,

İmkanlar dahilinde elimizden geldiğince en iyi şekilde görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Fakat support içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Support'un işi daha zordur ve çok daha yoğun oluyor. Olur olmaz bir çok konu için support'a mesaj yazıyorlar. Bu durumda support fazladan zaman ve emek harcıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.