Mail Adresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 888 tarafından 25 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 888

888 User

1- yeni hesap açılırken yada var olan hesaplarınız arasında tek 1 mail adresini bağlarsanız ne gibi sıkıntı olur

2 -yeni üyelik açmak istediğimde captcha kodu istiyor fakat yarısını işaretleyebiliyorum diğer sembolleri simgeleri göremiyorum bir sorun mevcut yetkililer incelerse gerekli mercilere iletirlerse sevinirim

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Aynı maile bağlı birden fazla hesap açabilirsiniz. Bu konuda bir sorun yaşamazsınız.

Kodu görememeniz nedeni kullandığınız tarayıcıdan kaynaklı olabilir. Farklı tarayacıdan tekrar deneyiniz.

İyi forumlar.

3. 888

888 User

eminmisiniz tarayıcıdan kaynaklı olduguna

[​IMG] [​IMG]

sayfayı kuculttum buyulttum chrome yandex ınternet explorerdan gırdım ama sız halen sorun bende dıyorsanız dıcek bırsey yok sız bı denyın sonra yorum yapmayı deneyın sayın mod

he sunuda eklıyeyım sorun tarayıcıda bıle olmayabılır monıtorun genişliğiylede alakalı olabılır sorunun kımden kaynaklandıgı ve sorunun tarayıcıdan oldugu da suphelı

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konunuza denedikten sonra yazdım. Oyun giriş sayfasında herhangi bir sorun yoktur ;

Sorun tarayıcınızdan veya tarayıcı ayarlarınızdan kaynaklı olabilir, kontrol ediniz.

5. 888

888 User

resımı atmısınızda captcha kodu gozukmuyor yenı hesap acmayı deneyıp o captcha kodunu ss alıp gosterın bı sıkıntı varmı yokmu goreyım nerden anlıcam ben sıkıntı varmı yokmu attıgınız ss de anlasılmıyorkı

aynı maıl adresıdne 3 hesap olsa dıyelım tr6 da ban yedım dıger farklı ıd sıfreyle gırdıgım hesaplara bırsey olurmu

aynı ıd sıfreden tr6 da ban yemıs hesap dıger sunucularada erısım kısıtlanırmı ordakı gemılerle oynama sansımız varmı

Son düzenlenen: 25 Ağustos 2018
  6. CSOYLU

CSOYLU User

Ben az önce deneme amaçlı kayıt oldum bana doğrulama sormadı hiç. Direk oyun açıldı.

Doğrulamanın üzerine geldiğinde faranin tekerlek tuşuna basılı tutarak sağa sola yönlendir belki açılır o taraf.

7. Prophecy

Prophecy User

Resimde ekranla veya tarayıcı ile ilgili sorun yok, Captcha kutusu hatalı, taşmamış farkettiyseniz.

8. 888

888 User

farklı tarayıcılarla denedım monıtor kucuk benım sıkıntı monıtordemı tarayıcıdamı yoksa captcha damı anlıyamadım tarayıcılarda sıkıntının olmadıgını soylıyebılırım eskıden bu captcha dogrulaması yoktu ne zman geldı bılmıyorum oylesıne gırerken ılgımı cektı sıkıntı var dıyerekten konu actım

1 hesabın ban yemesı dıger sunucularda oynama iznini verir mi

örnek = tr1 de ban yedim global 1 ve global 2 de gemim var giriş ve oynama sağlayabılırmıyım

3 hesabım var ve maıllerı aynı 1 hesapta ban yedım dıger 2 hesapta sıkıntı olurmu ordakı gemıler ve serverlar arasında sıkıntı yasarmıyım

cevap veren emegı gecen herkese tesekkurler

9. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Vereceğim linkten giriş veya kayıt olmayı deneyiniz;
    https://tr1.darkorbit.com/index.es?action=externalHome&loginError=99
    Sorularınıza gelince, Aynı mail üzerinden birden çok hesabınız var ve birinden ban alırsanız diğer hesaplarınıza birşey olmaz.
    Bir hesap üzerinden farklı serverlerde oynuyor ve serverlerin birinden ban almışsanız eğer oyununuz ban aldığınız serverde kalmışsa sizi banlı olmadığınız bir servere atması için destek birimiyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Ondan sonra oynamak istediğiniz sunucuyu server listesinden seçebilirsiniz.

İyi forumlar.

888 bunu beğendi.
  10. 888

888 User

dedıgınızı bıgpoıntten kendım yapabılıyorum tıcket atmama gerek yok degılmı ve o lınkle gırıs sagladım bıgpont uzerınden captcha almadan halletım ama darkorbıt ana sayfasında oyle bır sorun mevcut

cevabınızı verdıkten sonra konuyu kılıtleyebılırsınız tesekkurler

11. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Bir çok oyuncuda ve kendimde denedim. Sizde çıkan captcha bizde çıkmadı. Lakin gerekli yerelere bu konuyu rapor edicez. İsteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.