mail adresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BABA_MORGCU tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna kayıtlı olduğum mailin şifresini hatırlamıyorum.bulamıyorumda.bunun her hangibir zararı olurmu.daha önce zararını gören oldumu

şimdiden teşekkürler

2. Zararını görmedim, ama supporttan gelen maillerin cevabını alamayacaksın.

3. darkorbit bazen biz oyunculara bazi kodlar yollamakta mail şifrenizi hatirlamiyorsaniz bunlardan yararlanamazsiniz bende yararlanamamiştim bir süre

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Mail şifresini bilmiyorsanız darkorbit'in özel olarak göndermiş olduğu ödülleri göremez ve alamazsınız en önemlisi ise hesabınızın şifresini değişmeniz mümkün olmayacaktır.

Keyifli Forumlar.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şifre yada @mail değiştirmek istediğinizde onaylama linki hatırlamadığınız mail adresinize gideceği için değiştiremeyeceksiniz ve herhangi bir etkinlikte herkeze gönderilmiş olan hediye kodlarınıda alamayacaksınız.

6. benim korktuğum nokta şu.mesela bu aralar bi sözleşme yenileme olacakmış sanırım bunu oyun sayfasından yapacağız.bunu mail adresine falan gönderseler mesela ben bi daha giremeyeceğim.böyle birşey söz konusu olurmu

7. Merhaba ,

Bunu şu anda bilemeyiz fakat oyun hesabınıza girdiğinizde support'a mesaj yollama kısmına girip oradaki mail adresine bakabilirsiniz. Sonra mail hizmetini aldığınız yerden şifremi unuttum kısmından ilerlemeyi deneyebilirsiniz. Yada destek birimi ile irtibata geçerek mail hesabının size ait olduğunu kanıtlayabilirseniz geri alabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. teşekkür ederim.

9. Merhaba ,

Rica ederim umarım halledebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.