Destek Mail Adresim Bloklandı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~PENTAGON~. tarafından 4 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Darkorbit Form .
    Gemimin kayıtlı olduğu mail adresi yaklaşık 7 ay önce mail adresim başka bir kişinin girmeye
    çalışması nedeni ile kendini bloke etti ve bu blok ne kadar uğraştıysam da kalkmıyor.
    Gemimin şifresinin başka kişiler tarafından ele geçirildiğini düşünüyorum.
    Çünkü hesabıma girmediğim gün günlük giriş yapıldı bu olayı 5 ten fazla farklı zamanlarda
    yaşadım.Bu konuyu support sistemin mesaj da attım ama mail adresim bloklu olduğundan
    bana yardım edemediler bende en son buraya yazmakta karar kıldım.Yeni mail adresime
    gemimi taşımama yardım edebilir misiniz? Yada bu konuda bir yardımcı olabilir misiniz?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Maalesef hesap işlemleri konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Bizlerin buna yetkisi yok , Bu konuda tek muhatabınız Supporttur.

Eğer Mail Adresinin bloke olmasından dolayı ulaşamıyorsanız , Farklı Bir hesap açarak , O Hesap üzerinden görüşünüz.

Farklı hesabı açtığınızda , Geminizin İD Numarasını , Kullanıcı adını ve bir kaç ödeme örneğini elinizde bulundurarak Support ' a gönderip , Hesabın size ait olduğunu kanıtlayınız.

Support hesabın size ait olduğunu tanımlarsa , Yeni Mail adresi konusunda yardımcı olacaktır.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.