Mail Adresime Saldırı Napmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KORCAN96*[GHST] tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Google bana şöyle yazı gönderdi mailime:
    Google<no-reply@accounts.google.com>

Merhaba Korcan,

Birisi kısa süre önce Google Hesabınızda (*******@gmail.com) oturum açmaya çalışmak için şifrenizi kullandı.

Hesabınıza erişmeye çalışan kişi bir saldırgan olabileceği için oturum açma girişimi engelledi. Lütfen oturum açma girişimiyle ilgili ayrıntıları gözden geçirin:

24 Temmuz 2014 Perşembe 07:14:37 UTC
    IP Adresi: 8.37.224.5
    Bu oturum açma girişimi hakkında bilginiz yoksa, birisi hesabınıza erişmeye çalışmış olabilir. Hemen hesabınızda oturum açıp şifrenizi sıfırlamalısınız.

Beyler bu postaya inanayım mı yoksa sıfırlayım mı napmalıyım bilmiyorum bütün oyun facebok twitter gibi herşey bu mail üstünde

Bütün her şeyin şifresi aynı adam şifremi mi öğrenmiş yoksa girişimde mi bulunmuş napıcağımı hiç bilmiyorum

Bu işlerden anlayan biri varsa admin veya üye farketmez napacağımı hiç bilmiyorum

Son düzenlenen: 29 Temmuz 2014
  2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Eğer herhangi bir profu şifreleyici kullAnmıyorsanız saldırı olmuş olabilir hemen şifrenizi sıfırlayın ve telefon onayını etkinleştirin bu sayede hesabınızı güvende tutabilirsiniz

Iyi bayramlar

3. Şifreni değiştirmelisin, ayrıca şifrenin güvenli olması için şifrende ?, ! gibi işaretler, büyük harf, küçük harf, sayı bulundurmalısın.

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konunun kilitlenmesi uygundur
    iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.