Mail Adresine Gelen Kod Geçerliliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve leylü tarafından 23 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. leylü

leylü User

Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Oyuna yeni eklenen dıspatch özelliği için bigpoint bir kod dağıttı teşekkürler.

Fakat bu kodu kullanamıyoruz çünkü.

1 hesapta diyelim hem tr1 hem tr2 ye kod atmış fakat o hesapta bizim asıl oynadığımız çar tr4 çarı bigpoint gidip oynamadığımız 2 svyede kod atmış fakat oynadığımız sunucudaki ıdye kod atmamış :(

Umarım bir hatadır ve çözülür.

Teşekkürler.

Dontforgetme bunu beğendi.
  2. Keşke gelen kodu da söyleseydin anlatmışsın anlatmışsın ama

edit:kod kişiye özelmiş fakat neden serveri belirtmek yerine inatla 465 606 321 gibi serverleri isimlendiriyorlar anlamıyorum çok mu zor t1 tr5 int6 gibi şeyler yazmak?

Ayrica bu şekilde gelen kodlar hep oynamadığım başka bir serverde açtığım hesaba geliyor

bu birtek bana mı oluyor?

Son düzenlenen: 23 Haziran 2021
  3. leylü

leylü User

Anlatmak istediğim tam olarak bu zaten tek sende olmuyor çevremde bu duruma düşmüş 8. kişisin

4. Ne güzel 5 izin veriyormuş ama kullanamıyoruz :)

5. leylü

leylü User

5 izin 50 prıme kuponun yanında önemsiz kalıyor ve düşüncem bu sorunun sorun olarak görülmeyip hiç bişi yapılmayacağı yönünde yani kullanabilenlere ne mutlu :(

6. Aynı şeyi oyuna yeni dahil edilen kararsız modülleri stabilize etme yeniliğinde de yaşamıştım o zamanda nereden baksan 150 tane snaırım kararsız parça veriyordu kodla bu yüzden yararlanamamıştım!

7. leylü

leylü User

Bilmiyorum sanırım supporta tıcket açıcam çözümü varsa eğer orda aramak daha doğru

8. Çözümü bulursan bana da yaz :)

9. wiladew

wiladew User

kodu nerden görüyoruz

10. Mail adresime benimde gelmiş ama hiç kullanmadığım zamanında yabancı bir sunucuda açtığım bir hesabıma gelmiş.

Bu Darkorbit bülten mail servsinin bir gün olsun düzgün çalıştığını görmedim :D

Dontforgetme ve leylü bunu beğendi.
  11. leylü

leylü User

Bir mod yada admin bu durumla ilgili açıklama yapabilir mi sadece ben değil gördüğümüz gibi bir çok insan bu durumdan madur oluyor:(

12. wiladew

wiladew User

bende yok

13. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle kodun geldiği sunucudaki hesabınız farklılık ve geçerlilik gösterecektir. Mail adresinize geldiğine göre; kod inaktif hesabınıza gelmiştir.

İyi Forumlar.

14. Tamamda genel bir kod olsaydı ya? Kullanmadığımız inaktif hesaba neden geliyor?

Bir hediye verilecek onu bile beceremiyor bu oyun yönetimi. Almanya çok beceriksiz.

15. kaptan34

Merhaba,

Sunucuya ilgi gösterin diye. :)
    Bu arada kullanıcı adınız forum kurallarına aykırıdır. Devamında yarından itibaren geçerli olacak şekilde işlem uygulanacaktır. Yeni bir forum hesabı kullanmanızı öneririm.

İyi Forumlar.

16. leylü

leylü User

in Mİ aktif hesap :) sayın modum sadece güldüm belki serverin en dolu gemisene sahip arkadaşımın main hesabına geldi bu kod tabi yanlış anlamayın size bir sitemim yok sitemimin adresi gayet belli Bigpoint bu kafayla nereye kadar gidicek bilemiyorum.

Konu kilitlenebilir teşekkürler.

17. kaptan34

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla aktif hesaplara genel olmadığı sürece kod dağıtımı olmaz. Adam kayırmak olur sanki böyle bir durum. :)
    Mail adresi üzerine birden fazla hesap var ise veya aynı kullanıcı adı girişi ile farklı sunucular da var ise kod onlara gelir.

Konu talebiniz doğrulturunda kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

18. Konu hala kilitlenmemiş aradan 14-15 dakika geçmiş. :eek::D

kaptan34 bunu beğendi.
  19. kaptan34

İnternetim o kadar hızlı ki sayfayı kapatmadan konu kilitliyor[!]
    İsim hakkınızın açıklaması için teşekkür ederim. Bilgi tarafıma iletildi.

Uyarınız için teşekkürler.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.