Mail Darkorbitten mi geldi ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by polatalemdar311, Nov 8, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bana bir mail geldi soğuk dalgayla ilgili öncelikle bu mail sahte bir maile benzemiyor ;)

Sahte mail değilse neden yabancı geldi :D

Ayrıca ne zaman soğuk dalga gelecek tarihte belirtmemiş?

Böyle mail sizlere de geldi mi?

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,
    Mailin türkçe içeriğini sizler ile paylaşıyorum.
    Mail Başlığı:
    DarkOrbit oynamaktan neden vazgeçtin?
    DarkOrbit oynamaktan neden vazgeçtin?
    Sevgili Kullanıcı adınız !
    Uzun süredir DarkOrbit oyununda oturum açmadığını görmekten dolayı üzgünüz.
    Herhalde DarkOrbit oynamaktan vazgeçmeye karar verdin. Kararına kesinlikle saygı duyuyoruz. Yine de senden son bir şey rica edebilir miyiz: Oyundan neden vazgeçtiğini bize söyler misin? Açıklaman, neleri geliştirmemiz gerektiğini öğrenmek açısından bizim için son derece yararlı olacak; özellikle yaptığımız (veya yapmadığımız) bir şeyden memnun değilsen.

Tamamlanması 10 dakikayı aşmayacak kısa bir anket hazırladık. Katılmak için zaman ayırabilirsen çok seviniriz. Başlamak için lütfen aşağıdaki düğmeyi tıklat: Yeşil butonda ise Hemen Ankete katıl yazılmakta :D
    Mailin ekran türkçe görselide aşağıda yer almaktadır.

umut22.jpg

Konu başlığı konuya uygun olarak düzeltildi.

İyi forumlar.​

Attached Files:

3. Ben soğuk dalga sanmıştım.

Normalde ben oyunu oynuyorum 6 aydır belkide geçmiştir.

Darkorbit yine sistemi hatalı galiba bana attıklarına göre :D

Konu kilitlenebilir.

4. ŞahFD

ŞahFD User

Mesela 6 ay önce rast gele bir servere tıklayıp girmişsindir, mailide şimdi geliyordur :)

5. Yokubono

Yokubono User

Farklı serverlarda ki hesapların için gelmiştir. Sistemsel bir hata yok. Almanca olduğuna göre Almanya sunucularından birindeki hesabın için gelmiştir. Mailde linke tıklayınca sunucuya gönderir zaten.

ŞahFD likes this.
  6. Yabancı server'da oynuyorsan yabancı dilde mail gelmesi normal.

7. Server birleştirmeden önce bir kaç server girmiştim merak için dediğin olabilir :)

Mantıklı :D

Teşekkürler ;)

Konu kilitlenebilir.

8. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.