Mail değişimi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by fulcanelli, Aug 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fulcanelli

fulcanelli User

Oyuna başlarken mynet tabanlı bir e-posta servisiyle üye olmuştum. şuan bu mailime hiçbir şekilde mail gelmiyor. domination ödül maili, nick değişim doğrulama şifre değişim doğrulama.. sadece supportun mailleri geliyor. onlardaa bi türlü yardım etmediler. "mailinizin şifresini unutmuşsunuz dediler". unutsam onlara o mailden mesaj yazabilir miyim? şimdi mailimi bi şekilde değişmek istiyorum, yetkili biri yardım ederse sevinirim.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyun içi sağ üst bölümde bulunan hesap merkezi bölümünden mail adres kısmını mail ve hediyelerin gelmesi için açarak mail almanız mümkündür ve mail adresinideki spam bölümünüde kotrol etmeyi unutmayınız.

Evet sorun yaşadığınız mail adresi sistem tarafından kara listeye alınmış olabilir supporta mailiniz kara listede ise çıkartılması için iletişime geçebilirsiniz.

Last edited: Aug 6, 2014
  3. fulcanelli

fulcanelli User

çift aşamalı doğrulamayı geçemediğim için yani mailime birşey gelmediği için bülten ayarını yapamıyorum. ayrıca bu mail daha önce hiç kullanmadığım ve suç işlemediğim için kara listede olamaz.

supportun bana bu kez yolladığı mesaj; promosyon kodu nasıl kullanılır diye bir link. Lütfen daha özenli davranabilirler mi? sonuçta emek verdiğim bir hesabın güvenliği söz konusu. herhangi bir şekilde mail değişimimi support yapabilir mi acaba?

sorunu hallettim, konu kilitlenebilir. herşey için teşekkür ederim.

Last edited by moderator: Aug 6, 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Biz teşekkür ederiz.

Mail değişimlerini yanlızca size verilen talimatlar doğrultusunda yapabilirsiniz kara listede olması uzun süre aktif olmadığındanda kaynaklanabilir bu sizin suç işleyip işlemediğiniz ile alakalı değildir sistemsel bir şeydir.

Sorun çözüme kavuşmuştur konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Thread Status:
Not open for further replies.