mail gecikmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AHMETİSTEK01 tarafından 28 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar ben öncedende bahsettiğim gibi tekrar söylüyorm bayrak değişikliği için sporta mesaj yolladım
    [Ticket#2015052710011829]‏

    ticket numaram budur hala ne bir cevap nede başka birşey SARI adında bir görevli istedi bilgileri ikametgah falan filan gönderdim bi cevap alamadım tekrar söylüyorum benim 2 adet kapım acık onları yapacağım viplik yok uri yok cekmem gerekiyor lütfen birisi şu bayrak değişikliğiyle ilgilensin veyatta bana diyinki ec cok 2 güne yapılır diyin ona göre davranayım okulda ac kaldım para biriktirdim bayrağı bekliyorum AMONRA lütfen eğer sizde görüyorsanız sizin cok büyük hayranınızım sürekli twic tv den izliyorum yayınları 2 dakika ilgilenirseniz çok makbule geçer iyi günler iyi görevler.
     
  2. *Asalet*

    *Asalet* User

    Merhabalar,

    Support yoğunluktan dolayı cevap verememiş olabilir,lütfen sabırla bekleyiniz mutlaka geri dönüş yapılacaktır.

    İyi Forumlar.
     
  3. Bir arkadaşım sol üstten server değişikliği yaptı diğer svdeki çar banlıymıs gerçek serverime geçiş yapamıyorum supportun umrunda değiliz zaten lütfen yardımcı olun!
     
  4. *Cihan*

    *Cihan* User

    Merhaba,

    Lütfen Konunuzu diğer Konularda defalarca yazmanıza gerek yok.

    Bu konu ile ilgili lütfen support ile iletişime geçiniz. Size daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir.

    Iyi Forumlar
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.