mail gelmiyor e-postama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..WesseLam.. tarafından 16 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ben e postamla şifremi değiştiricem üyeliğimin kayıtlı olduğu maile değiştirme isteği gelmiyor. spama felan düşmüyor , epostanın ayarlamasınıda yapdım bigpointe yada darkorbite karşı mailleri engelleme gbi bi lüksü yok onu ayarladım ama hala gelmiyor. lütfen bi yardım edin..
    yetkili moderatörler konuyu yanlış yere açtımmı bilmiyorum açtıysam kusura bakmayın biraz acemiyim.

2. Merhaba,

Eğer Hotmail kullanıyorsanız bu sorunlar olabilmektedir.En geç 2 saat içinde gelir diye tahmin ediyorum.

Size tavsiyem Gmail kullanmanız yönündedir.Hem daha güvenlikli hem daha hızlı olması sebebiyle Hotmail den daha iyidir.

Ayrıca şifre değiştirmek için birden fazla mail atmanız da işlemin gecikmesine sebep olabilir.

İyi Forumlar

3. Abonelikler kapalı mı DO da, hani olmaz ya bir ihtimal göndermez etmez. Her ne kadar onunla alakası olmasa dahi denemekte yarar var.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Mailiniz kara listeye alınmış olabilir. Lütfen supportta hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresi ile beraber id numaranızı yazıp karalisteden çıkarılmasını isteyiniz.

İyi Forumlar

☼Katara☼ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.