mail hesabımı unuttum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mehmet_123. tarafından 15 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar oyuna bayadır girmiyodum şifremi unuttum sonrada mail hesabımı unuttuğum aklıma geldi supporta mail attım sıkça sorulan sorularda çözümü var dedi ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. (konuyu açmak için bu hesaptan girdim.)

2. Merhaba ,

Oyun hesabınıza girebiliyorsanız support'a mesaj yollama kısmını açın. Orada otomatik olarak kayıtlı çıkan mail adresi hesabın kayıtlı olduğu mail adresidir. Mail şifresi için gizli soru ve cevap kısmından gidip mail'e girebilirsiniz. Yada mail hizmetini aldığınız yerin support'u ile iletişim kurup hesabın asıl sahibi olduğunuzu kanıtlarsanız girebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. hesabımın klanı vardı onu buldum. isim fln aynı. ama aratınca çıkmıyor. hesabım silinmiş olabilirmi

4. Merhaba ,

Dediğim gibi forum üzerinden kesin birşey söylemek zor siz support ile iletişim kurunuz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.