MAİL ime gelmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAROONberet tarafından 30 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yardım edin ne yapmalıyım e-posta ma hiç mesaj gelmiyor arkadaşa demanerle ilgili hediye yolladılar bana gelmedi

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gereksiz kutusundaki maillerinizi kontrol ediniz lütfen

Keyifli Forumlar

3. bana artık mail gelmesin diye bişi vardı eskiden ona tıkladıysanız mailler gelmiyordu , lakin onun çözümüde vardı bültenden haberdar et tarzında bi yere maili yazıyordunuz gene ama kesin bilgiyi support dan öğrenebilirsiniz anca .

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Burada bizler varken supporta yönlendirmek kimseye düşmez.Lütfen tekrarlamayın.

Şöyleki her etkinlik için herkese mail gelecek diye bir durum yok.Bu belirli kıraterlere göre değişir etkinlikten etklinliğe farklılık gösterebilir.

Ancak şifre değiştirmek isteyince mail değiştirmek isteyince bu tür durumlardada gelmiyorsa tekrar buraya yazınız.En son çare supporta aktarabiliriz sizi.

İyi forumlar

5. modum bende gelmemiş ne yapmalıyım + ilk kez kod gelmedi hep gelirdi normalde

6. ilk mesajımda şifre vb. değişimler için gelmiyor diye düşünmüştüm lakin sanırım event için bahsediyorsunuz . event için olanlarda herkeze gelmeyebiliyor diye biliyorum . bende kontrol ettim banada gelen bi mail yok

ayrıca oyunda sağ üstteki hesap merkezi altında haber bülteni kısmından bültene abone olduğunuzdan emin olun . kolay gelsin herkeze

7. Merhaba ,

İsim - Şifre değişimleri ile ilgili mail geliyorsa etkinlik - hediye v.b. mailleri herkese yollanmıyor. Belli süre aktif olmayanlara yada buna benzer bir takım kriterlere göre yollanıyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.