Bug / Oyun hatasi mail sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DarkTeddy1 tarafından 16 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DarkTeddy1

DarkTeddy1 User

admın hıcbir maile sıfre değiştir gelmiyor bu sorun neır ılgılenırmısınız gereklı yerlere bıldırırmısınız cafeden gırdım şifre değişecem degişemiyorum dıyer ardaşlardada aynı sorunvar bu sorunu gerekl ımevcılere bıldırmenızı onemle arz ederim birde başka sorun var bazı kışiler aşrı derece bot ve bug kunlanıyor msela baıalrı gorev bug u yapıyor ve sıralamada aldı basını gıttı bunları bulup tesbit eıp gerğini yerıe getirmenizi onemle arz ederım

2. Haydar

Haydar User

İnternet cafeden oynuyorsanız çıkmadan önce bilgisayarın tüm geçmişini, çerezleri siliniz ve hatta bilgisayarı kapatıp kalkın. İnternet cafelerin çoğunda deepfreeze olduğu için zaten bilgileriniz kayıtlı kalmaz ama yinede tedbir amaçlı dediklerimi yapınız.

Sorun gerekli yerlere iletildi bu sorun ile 3-4 gündür uğraşıyorlar bakalım ne zaman çözülecek çözüm sürecenin hangi kısmında olduğumuzu ben de merak ediyorum umarım ilerleme kaydediliyordur ciddi bir güvenlik açığı.

VALEYARD bunu beğendi.
  3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Şuan şifre ve mail değişiminde sorun var. Merkez ekibe ilettik. Kısa zamanda çözülecektir.

İyi forumlar.

4. Jr.Wills

Jr.Wills User

Merhaba. İletmek pek çözüm olmadı bizim için. 4gündür problemli bu e-mail işi. Her zaman dediğim gibi suç sizin değil fakat bu işlere bakan ekibin bu konuyla ilgili en azından size detaylı bilgi vermesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü 4gündür bu problemi iletiyorsunuz. Sonuç nerede, bilgi nerede?

5. Hep kısa süre hep kısa süre 4 gün olmuş ya bu hesaplar emek işi emeğimize sahip çıkamıyorsanız biz bu oyunu bırakalım hesabımız belki tehlikede şu an 1 gün olsa neyse 4 gün kısa bir süre deyil bu kısa süre deyil çok yazık oyunu oynanmaz hale getirdiğiniz için teşekkürler

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar iyi akşamlar,

Öncelikle yaşanan sorunların farkındayız arkadaşlar supporta 2 -3tane mail gelmiyor günde bir sürü mail akıyor sizlerin bahsettiği gemi bugda kaldı hemen çıkaralım'da basit bir işlem değildir bunu mail geldiği anda supportaki arkadaşlarımız sizin mailiniz düştüğü anda oyuncunun hesabı boşlukta kalmış düzelteyim gibi olmuyor onlarında imkanları kısıtlı onlarda bu sorunları veya sorun yaşayan gemileri merkeze aktarıyor sorun çözülmesi için.

Bu süreçte sizden saygı ve sükunetinizi kaybetmeden beklemenizi rica ediyorum.
    Şimdi diyeceksiniz ki bizim oyuna verdiğimiz paralar ne olacak zamanla onlar bitiyor, bizler burada bu tarz olaylar için varız Darkorbit Türkiye' oyuncularını ve ekibini temsil amaçlı.

Umarım açıklayıcı bir yazı olmuştur.

Keyifli Forumlar.

7. DarkTeddy1

DarkTeddy1 User

admin pekala bu gorev bug u yapanlar var seprom bug u bır dunya bot var bız ban aldık tp gitti globalda yanılar hayla kunlanıyor bunlarada cozum bulun sıralama kasamıyorum bunlar yuzunden adamlar gorev bug u yapıyorlar

8. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bug'u biliyorsanız supporta mail atınız görev açığı var ise kapatılır ve yapamazlar bot konusunda şuanlık bir şey diyemeyiz bot çat kapı gelen bir durum ve Merkez ekip denilen Almanya tarafından gerçekleştiriliyor nasıl olsa ban yemem deyip belkide ban almaları için gerekli yerlere kayıt edilmişlerdir biliyorsunuz ki ban taramaları her zaman çalışmakta sistem oyuna girdiğinde 3.şahıs program algıladığı gemilerin isimlerini alır ve kara listeye ekler banlama günü geldiğinde 1 kere kullanmış olsa bile taramaya yakalandığı an itibaren kurtuluşu olmaz.

Bekleyeceğiz ve zamanla göreceğiz.

Keyifli Forumlar Dilerim.

onurbey761 ve .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.