Bug / Oyun hatasi Mail sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ((şahmat)) tarafından 26 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar hesabımın e posta adresını değiştirmek istiyorum e posta adresımın sıfresı unuttum e postadaki şifre sıfırlama yapılamıyor. Bu durumda e postayı nasıl değiştirebiliriz

2. 41krvfb41

41krvfb41 User

değiştiremiyorsun malesef.bende de aynı durum var

3. E postanın şifresini unuttum şifremi unuttum diyorum size hangi e postadan ulaşalım diyor. Normalde cep telefonu istiyordu. Bu e posta yan oldugu için bilgileri kafama gore yapmıştım. Şifremi unuttuğum postanın bilgilerini bılmıyorum ama telefonum o eposta da kayıtlı ama telefon istemiyor

4. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

E-posta adresinizin şifresini unuttuysanız, e-posta servis sağlayıcınız ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim oyun ekibinin bu duruma yapabileceği bir şey yoktur. Servis sağlayıcınıza istenen bilgileri doğru şekilde verdiğiniz takdirde e-posta hesabınız size iade edilecektir.

İyi forumlar.

Sayfayı Paylaş