Mail üzerinden çarım çalındı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KissingAwesome tarafından 18 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 10 gündür hesabıma girmiyorum hesabım başka mail adresine yönlendirilmiş 2 senedir benim hesabımdı lütfen inceleyin. :(
    2 milyarı aşkın TL yatırmıştım oyuna.
    Hesap buna kayıtlıydı asimalpayin@gmail.com

Hesap güvenliğinden sorumlusunuz demeyin LÜTFEN !!

1 saat oldu cevap ?
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ekim 2014
  2. BonusRasta

BonusRasta User

Supportta danış Id adresini felan biliyorsan bir ilet. Başka yapacak bir şey gelmiyor aklıma, olmadı mahkemeye başvurcaksın, bu suçlar 6 aydan 3 yıla kadar cezalandırılıyor

3. 2 milyar TL yatırım yaptığını söylüyorsun.O halde kendi adına kayıt olması şartı ile kredi kartından yapmış olduğun uridium alışverişlerinin bi örneği ya da dekontu ile supporta başvur eğer olumlu bi yanıt alamazsan supporta başvurduğun tarihi bir yere not edip mahkeme ( siber suçlar bürosu) başvur ve haklılığını ispat et.Eğer haklılığını ıspat ettiğin sırada geminin başına birşey gelmişse(supporta şikayet ettiğin dönem ve mahkeme arasındaki o vakitten bahsediyorum)Bigpoint senin hesabına gelen zararı karşılar.Ama unutma karşılama zorunda da değil çünkü hesap güvenliğinden biz oyuncular sorumluyuz.Dediklerimi kulak arkası yapma hemen icraatlara giriş ve inşallah mutlu sonla gemine kavuşursun.Geçmiş olsun kardeşim

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak hesap güvenliğinizden sizler sorumlusunuz. Bizlerin sizleri hesapları ile hiç bir şekilde işlem yapma yetkimiz yoktur. Bu konu için supportla iletişime geçiniz. Hesap güvenliği hakkında ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
    Asıl konuya gelelim eğer ki hesabın size ait olduğuna dair elinizde herhangi bir banka dekontu varsa support ekibimizle iletişime geçin ve hesabınızın size ait olduğu doğrulanırsa gerek yapılır.
    Supportla iletişime geçmek için buradan bilgi alabilirsiniz.
    Supportta mail atmak için buradan bilgi alabilirsiniz.

Konun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

CevrımDısı ve *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.