Mail

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SilentWolfx tarafından 25 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Haber bültenine abone olmama rağmen kod gelmedi mailime. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Yoksa hala kod dağıtımı devam mı ediyor?

2. Kesin konuşmayımda %99 bigpoint kaynaklı sorundur. Bende aboneyim bugüne kadar 1-2 kere mail aldım :D Tabi 5-10 tane oyunu niye bıraktın hariç.

3. Şu an haberim oldu kod mu dağıtılıyormuş ? :D benim mailimde de yok ne yazık ki =)

4. Merhaba ,

Oyunun kayıtlı olduğu mail adresine bilgi mail'i geliyor kod gelmiyor. Yani ödüller belirlenen zaman aralığında giriş yapınca otomatik aktif oluyor.

İyi forumlar.

5. Ama bilgi maili de gelmedi S-modum ?

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kod gelmiyor bilgi maili geldi ,oyuna girince rapor edilen oyunculara telafi hediyesi yollanmis. orion % 80 kadar oyuncuya yollandigini yazmis.demek ogunler online olanlara gonderildi.sporta yazin maduriyetinizi yolarlar sanirsam.

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

O gün giriş sorunu yaşayan oyunculara gönderilmiştir.Diğer oyunculara gönderilmemiştir.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.