mail

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NΣFΣS.ΛLMΛ.ΣFΣS.ΛL tarafından 23 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mailimin şifresini unttum lütfen yardım edin başka maile aktarmak istiyorum lütfen acil yardımm

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Mail şifresini unuttuysanız çok fazla birşey yapamazsınız mail şifresi için mailin supportu ile irtibata geçerek şifre sıfırlama istemelisiniz eski mail olmadan yenisine geçemezsiniz.

3. şifre sıfırlayarak mailim için yenibişifremi vereceksiniz

şifre sıfırlayarak mailim için yenibişifremi vereceksiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakın beni yanlış anlamışsınız sizin öncelikle unuttuğunuz mail adresinin şifrenizi almanız gerekiyor hangi mail adresini kullanıyorsanız o mail adresinin supportu ile irtibata geçmelisiniz darkorbit tarafından bu konuda birşey yapılamıyor öncelik unuttuğunuz mail adresini çözmek.

5. kullanılan mail adresinin supportuna nasıl ulaşacam

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Google den aratarak şifrenizi nasıl yeniden oluşturacağınızı öğrenebilirsiniz hotmail kullanıyorsanız ^^hotmail şifremi unuttum^^ yazarak videolar aracılığı ile deneyebilirsiniz.

7. Merhaba ,

Forum isminiz forum geneline uygun değildir. Yaşı ufak kişilerin olduğunuda düşünmelisiniz. Daha uygun bir isimle başka bir hesap açıp foruma onunla giriş yapınız. Şimdilik süreli uzaklaştırdım tekrarında süresiz ceza uygulayacağız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.