Bug / Oyun hatasi Maile Gelen Kod

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xArsimAx tarafından 12 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

İlgili mesajın küçük bir kısmı dolayısıya ilgili uyarı yapılmış ve mesaj sansürlenmiştir. 10K X4 verildi cümlesi zaten haksız ithama girmez. :)

İyi forumlar dilerim.

2. Gelen maili ve mail başlığını düzgünce okusaydınız bunun oyunun aktif olmayan hesaplarını oyuna geri döndürmek amacı ile atılmış bir mail olduğunu rahatça anlayabilirdiniz. Böylece neden aktif olmayan değilde öylesine girdiğiniz server idlerine geldiğini açıklamış olduk.

3. xArsimAx

xArsimAx User

Yazan herkese tsk hani nerdeyse kanit diye id ve kullanici adini paylasicam
    Herkesin bilgisine. Oyun hesabim test dahi girmemis farkli sw hesap olmayan bir gemi. Yani 1 sw da acildigi gibi oynanmis gelen mail de id tutuyor kullanici adi tutuyor sw bilgisi tutuyor ama yine hatali. Rapora eklendiyse sikinti yok kod iceri bana lazim degil lazim olanlar icin yazdim. Neyse daha fazla uzamadan konu kilit ben gerekli mercilere yazdim zaten.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.