Maile Gelen Reklam

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -333- tarafından 3 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -333-

-333- User

DarkOrbit tavsiye ediyor: League of Angels: Heaven’s Fury.
    Artık başka oyuna yönlendirmeler başladı sanırım bu oyunun suyu kaynadı..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2021
  2. smoonrise

smoonrise User

Darkorbit için istemci yapılıyorsa bir son olacağını sanmam kimse kapatacağı oyun için bir para emek zaman harcamaz tabi gerçekler ise bize verilen haberler değil ise bir kod dağıtıp birçok kişinin emeğini ve parasını hiç edip giderler kimsede bişey diyemez ya paşa paşa yeni oyuna geçer yada bırakır gider bir daha asla bigpoint ürünlerinin yakınından geçmez .
    Benim şahsi düşüncem bu oyun eğer bitiyorsa server birleşme kararı zaten başlangıç oldu tüm herşey için ..

Mineral bunu beğendi.
  3. -333-

-333- User

bende aynı düşüncedeyim bakalım ne olur zaten benim için oyun bitmiş sadece alışkanlıktan giriyorum.

4. Bende darkorbit tarzında başka oyuna başladım ;)

Uzun zamandır 2 senedir can çekişiyor oyun belki de bu mail bunun sinyalidir ;)

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Belki sadece reklam kokan hareketlerdir. :) Çünkü Bigpoint bu şekilde çalışmıyor. :D Yani eğer Darkorbit kapanacaksa büyük olasılıkla ucu açık bir kod gelir mail adreslerine ve o kod ile Bigpoint oyunlarından birisine başlarsan biraz avantajlı başlamış olursun. :D :)

6. Kod gelse zaten iş orada kopar :D :D :D

Oyunu anlamıyorum 2 senedir oyunu düzeltmemeleri oyunu kapatacağını anlıyorum.Diğer yandan unity geçilecek diyorlar kafam allak bullak bu konuda :)

Ben dediğim gibi başka oyuna başladım yavaştan burası artık kapansa da farketmez ;)

Başladığım oyunda donma kasma lag bug hiç bir şey sanki darkorbit sonradan çıkmış gibi :D :D :D

7. Mineral

Mineral User

Hayatta her olgunun referansï itibari kadardır.

8. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle başlığınızı uygun olarak düzenlemiş bulunmaktayım.
    İlgili mail sadece reklam amaçlıdır. Oyunun kapanması gibi bir durum söz konusu değildir, bu tür şeyleri düşünmeyiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2021
    ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  9. -333-

-333- User

niye benim koyduğum başlık uygun değilmiydi nesini beğenmedin neden düzenledin niye düzenledin ne yaptıki sana başlık şiddetmi içeriyordu reklammı vardı asılsız bir ithammı vardı suçamı teşvik ediyordu neydi suçu başlığın sadece fikir sorduk olabilirmi dedik olacak demedik.

10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben kendi görüşlerimi yazdım. O kod bir gün mutlaka gelecek ama 1 yıl ama 2 yıl vs gibi bir sürede gelecek. Unity'e geçilecek diyorlar haklısın ama daha şu istemcide bile bir sürü sıkıntı var. Diyelim ki geçtiler eminim bir kaç senede unity'de sıkıntılar yaşanacak.

Benim düşünceme göre istemci ile gidebildiği yere kadar götürecekler. Sonrası ise belli aslında. :D :)
    İtibar mı bıraktılar ? :D Zamanında yine bir derece iyiydi ama sonradan iyice kötü oldu. :)

[rüya] bunu beğendi.
  11. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Başlığınız Forum Kurallarına aykırı olacak şekilde "ima" içeriyordu bu sebeple düzenlendi. Dilerseniz aşağıdaki kurallara uygun olacak şekilde bir başlık önerisinde bulunabilirsiniz.

Başlık;
    • Noktalama işareti
    • Genel toplum ahlakına uygun olmayan ifade
    • Hakaret
    • Cinsel içerik
    • Argo kelimeler
    • İma
    • Sansürleme
    • Kısaltma
    İçermeyecek şekilde olmalıdır.

İyi Forumlar.